lechu Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 to trzeba było na początku powiedzieć' date=' że nie wiesz gdzie to sie znajduje....[/quote']Myslalem ze wiem gdzie to jest, ale jednak okazalo sie ze nie wiem :(. Ale wycieczka na moto do Gda nie byla taka zla :P. jakby co zagadaj do mnei na gg lub prv to sie wymienimy komorkami i bedzie po sprawie Trzeba bedzie tak zrobic. Kiedy jedziecie nastepnym razem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Kiedy jedziecie nastepnym razem jeszcze nie ustalone chyba... z tego co wiem to w weekend 6-7 mlody gdzies tam ma wyjechac a ja jade do rodzicow... nie wiem jka reszta....wiec wieksza ekipa pewnie bedzie kolo 13-14 sierpnia... 20 jest 1/4 mili w Toruniu.. moze ktos bedzie mial ochote sie przekulac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Dzieki za towarzystwo' date=' byle czesciej takie wyjazdy! pozdrawiam ( ten co zawsze z tylu )[/quote'] oj, mowie, Ci, ze bylo dobrze: przez 1/4 drogi widzialem Cie w lusterku :mrgreen: :mrgreen: kiedys bywalo gorzej :( ogolnie wyjazd udany, maszyny na medal, towarzycho rowniez, gorzej z wedkowaniem panowie :mrgreen: 2 wedki i zero ryby - masakra :mrgreen: p.s. raczej przyszly weekend sie nie pisze, mam wyjazd w strony mych przodkow powiazany rowniez z odwiedzeniem berlina na moto, wiec odpadam, chociaz jeszcze nie wiem na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 ps. oj tam ptasior ....normalnie przestane być miła dla Ciebie...Nie mów tak do mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 2 wedki i zero ryby ja tam tylko stalem... nie mam nic wspolnego z rybami ;p do niczego si enie przyznam... ;p ale jak beda braly nastepnym razem to chetnie bede obslugiwac jedna wedke ;p przestane być miła :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 chetnie bede obslugiwac jedna wedke ;p weź swoją, a nie na drapane liczysz :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakuz Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Pomijając dyskusje na temat ilości złowionych ryb :P i liczby wędek przypadających na jednego osobnika to jednak trzeba bedzie powtorzyć podobny wypad . Ja byłbym chętny powtorzyć wypad w przyszły weekend ale może w inne miejsce tym razem... na Kaszubach jest tego dużo no i rybka sie pewnie też znajdzie... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 z tego co chłopaki napisali, to nie bardzo im pasuje ten weekend, za to my z Andonem w następny planujemy wyjazd na domek, więc nie wiem jak to będzie... Myśle, że pod konieć tygodnia, jak już wszyscy się zorganizują ze swoimi planami, to będzie można odświeżyć temat.A tak poza tym to ilość wędek była w sam raz, ten kto przywiózł ten miał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi