mirek-b12 Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Mirek jak zwykle sie spóżni raz sie spoznilem brzydalu !!!! nie moja wina ze jak sie umawiamy na 12 to ty jestes o 11 !!! ja tam wyjezdzam tak zeby byc na 11.55 !!! nadal aktualne? no i zadzwonil do mnei o 9 rano... zamordowac tylko ;p mozna nad jeziorko.. a jka nic nie bedzie... to gdzies sie poprostu pokulac... ( pokulac Młody !!! a nie zapierd... niektorzy nie moga szybciej bo... no nie moga ;p ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 mozna nad jeziorko.. a jka nic nie bedzie... to gdzies sie poprostu pokulac... ( pokulac Młody !!! a nie zapierd... niektorzy nie moga szybciej bo... no nie moga ;p ) czyli ustalone: max 100 i ani jednej mph wiecej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 31 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 nadal aktualne? bo pogoda sie zes*ala... ja bym sie pisal' date=' o ile wyda to jeziorko, a jak nie, to chociaz sie przejechac...[/quote']Aktualne :mrgreen: Ryby mozna łowic w kazdą pogode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Ryby mozna łowic w kazdą pogode. jak ty jedziesz "ryby lowic" to lepiej autobusem.. po pijaku nie wolno jezdzic !!! :lol: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Troche sie pogoda pochrzanila :? około 100 :mrgreen: Mowa o km/h czy mph :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 31 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 100km/h Napewno zdązysz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Miruś, a wziąć dla Ciebie kanapeczkę? :( Ps. kiedyś Cie podliczę :P :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 100km/h Napewno zdązysz :mrgreen:A jednak nie zdazylem :(, bo takie miejsce wybraliscie (nie moglem znalesc) :P ;) - nastepnym razem wybierzcie miejsce ktore latwiej znaleasc :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 A jednak nie zdazylem ' date=' bo takie miejsce wybraliscie (nie moglem znalesc) - nastepnym razem wybierzcie miejsce ktore latwiej znaleasc [/quote']to trzeba było na początku powiedzieć, że nie wiesz gdzie to sie znajduje.... Ps. Mirek i tak Cie kochamy :( Uszy do góry :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 A jednak nie zdazylem Evil or Very Mad jakby co zagadaj do mnei na gg lub prv to sie wymienimy komorkami i bedzie po sprawie :( Mirek i tak Cie kochamy Very Happy tylko mnie nie gwałccie :Psorry to sprzeglo mnei dobija wewnetrznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 31 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 sorry to sprzeglo mnei dobija wewnetrznie...Przestan sie mazać... Chłopaki nie płaczą :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Chłopaki nie płaczą a czy ja placze !!!????!!! poprostu mniej gadam i laze wku**y... zrobie sprzeglo to mi przejdzie.... EOT !!! [ Dopisane: 31-07-2005' date=' 19:49[/i'] ]Ps. kiedyś Cie podliczę Wink Mr. Green o ty !! a ja myslalem ze to tak z dobrego serca... ale gdzie ja glupi dobrego serca sie dopatruje.... ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 o ty !! a ja myslalem ze to tak z dobrego serca... ale gdzie ja glupi dobrego serca sie dopatruje.... ;pprzecież to był żarcik :cry: Jak Ty możesz mieć o mnie takie zdanie :?: :!: :cry: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzyrafa Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Dzieki za towarzystwo, byle czesciej takie wyjazdy!pozdrawiam ( ten co zawsze z tylu :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 dzieki rowniez !!! fajnie bylo !!! a tym ze jezdzisz poki co spokojnie sie nie przejmuj...... jeszcze troche i to my bedziemy za toba jezdzic :( czekam na zdjecia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem ze ty robiles i chyba andon jeszcze... jakby co to na maila poprosze albo na ftp ...ps.oj tam ptasior .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi