Andon13 Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Jak w temacie. Kto sie pisze?Napewno jade ja i Ptaszyna. Z tego co wiem Mirek ze spalonym sprzęgłem tez jedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Mirek ze spalonym sprzęgłem na twoja kawe to nawet spalone styknie ;p (zart !! :twisted: ) a pewnie ze pojade !!! )o ile wroce caly z pruszcza ;p :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal1044 Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Witam,ja chętnie bym pojechał tylko nie wiem jak bede się czół po plazowej imprezce w gdyni. Napiszcie o której wyjeżdzacie i gdzie sie spotykacie to może uda mi się dołączyć.Pozdro Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 no to juz andon musi zdecydowac gdzie... chyba znowu na lotosie... moze kolo 11-12.. co wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 na jakim lotosie??? zawsze spotykamy sie pod mc donald'sem na morenie i myślę, że nie ma po co wprowadzać zmian. A jeżeli chodzi o go0dzinę, to myślę, że 12 będzie akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 29 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Wiec 12 mc Donalds na morenie i cisniemy! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 aaa fakt.. sorry moja pomylka.. lotos to baza wypadowa w druga strone :? :-) no to przy Mc-u ja bede na bank... to ktos jeszcze sie pisze ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 30 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 ja chętnie bym pojechał tylko nie wiem jak bede się czół po plazowej imprezce w gdyniZ tego co mi wiadomo to kiszka była....A reszta co? Zamulamy w domu? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Jaka predkosc przelotowa?? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 30 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 około 100 :mrgreen: My z Mirkiem jedziemy z plecaczkami :buttrock: A czym chcesz jechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 A reszta woli oglądać MotoGP przy zimnym browarku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 A reszta woli oglądać MotoGP przy zimnym browarku jak ma to oglada ;p ja tam pojade nad jeziorko :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 około 100 :mrgreen: My z Mirkiem jedziemy z plecaczkami ;) A czym chcesz jechac?Aprilia Tuareg - jak 100 to spox :buttrock: [ Dopisane: 30-07-2005' date=' 22:16[/i'] ]Nie wiem na 100% ale moze bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 30 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Aprilia Tuareg - jak 100 to spox [ Dopisane: 30-07-2005' date= 22:16 ] Nie wiem na 100% ale moze bedeWięc napewno do 12 bedziemy czekali, moze troszke dłuzej bo Mirek jak zwykle sie spóżni :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 nadal aktualne? bo pogoda sie zes*ala... ja bym sie pisal, o ile wyda to jeziorko, a jak nie, to chociaz sie przejechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi