Pawel-SV Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Dziś zjeżdżając z pewnej górki chciałem się zatrzymać na poboczu i przychamowałem dość mocno przednim heblem i jeszcze dołożyłem mocnej aż zupełnie nie zamierzenie podniosło mi tylne koło 8O Zatrzymałem się, zdziwiłem się troche ale nie przeraziłem. Rozpędziłem się kawałek i.... znowu to samo, przedni hamulec dość mocno a po chwili jeszcze mocniej.... i jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz... kurde, myśle sobie, ale zajebista sprawa. Tak zrobiłem chyba z 50 dość fajnych rolling stoppie. Jedne bardziej udane, drugie mniej, jedne wyżej inne niżej ale ogólnie całkiem przypadkowo załapałem o co w tym chodzi :buttrock: A najlepsze jest to że byłem przeciwnikiem tego typu "akrobacji" twierdząc że to głupie, nie potrzebne, niszczy sprzęt i jest wbrew idei motocykla (bo w końcu motocykl został stworzony po to by poruszać się na 2 kołach). Pewnie to wszystko prawda ale ile to daje frajdy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 hehehe :-D tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 jakie masz moto?? (na moim byłym suzuki się nie dało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel-SV Opublikowano 28 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 jakie masz moto?? (na moim byłym suzuki się nie dało) SV 650 S '04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzek Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Hehe :buttrock: Brawa! Ja dzis na ebay kupilem Sv650 S `03 >> dobrze wiedziec czego sie mozna spodziewac :-) Pozdrawiam! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 hehehe spoko ze sie zaraziles Stuntem Pawel :buttrock: Hehe Very Happy Brawa!Ja dzis na ebay kupilem Sv650 S `03 >> dobrze wiedziec czego sie mozna spodziewac SmilePozdrawiam! WinkGratuluje , SV strasznie mi sie podoba :oops: zwlaszcza ruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 no sv to fajny sprzecik do zabawy :buttrock: i zajebisty na miasto.tez nad nim myslalem tylko nad 1000em ;) podoba mi sie mocny dol i czadowy dzwiek.no i streetowy wyglad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Za chwile przeczytamy: "- Chcialem zobaczyc gdzie sie kolega schowal i stanalem na baku i jakos mi sie spodobalo :buttrock:. Zaczalem stawac na rekach itd... I tak 50 razy ;):D:D." Ja na razie na swoim Suzuki nie moge nic wykonac, ale stopniowo sie dojdzie do czegos mocniejszego i bardziej stuntowego ;). Powodzenia Pawel w dalszym szkoleniu :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi