Gość Virago Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 WitamJestem w potrzebie...Czy mialby ktos moze odsprzedac ksiazke lub ksero(chetniej :buttrock: ) ksiazki serwisowej lub katalogu czesci do motocykla:HONDA CM 400 Nie wiem jaki to model... custom, A, E - w dowodzie jest tylko wpis Honda NC01 Prosze o odpowiedz na forum lub na maila [email protected]Serdeczne dzieki za pomocPozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzios Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 WitamJa również przyłącze się do poszukiwania serwisówki do tego motora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 (edytowane) Tu macie schemat elektryczny cb400a.cm400, resztę szukam.http://server6.theimagehosting.com/image.p...4592&fullsize=1Tu macie ale do cb400 ponoć to to samo http://www.honda4fun.com/man_officina/man_officina.html Edytowane 16 Lipca 2008 przez chorcio Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzios Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Ja znalazłem coś takiego Serwisówka tyle że po angielsku, ale lepsze to niż nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaus68 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 witam szukam danych serwisowych a dokladnie moment dokrecenia glowicy honda cm lub cb 400 83r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi