mati1411 Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 20 maj. jade ok. 1000m po dziewczyne prosta droga godzina 16, piękne niebo 20metrów przedemną wyjerzdza mi prosto przed gębe niebieska honda hrv (jechałem suzuki gsx 400e) składam się jak na gsx-r ale to nic nie dało... pzrednim kołem jeszcze gościa minołem nogą i silnikiem zerwałem mu calutki przedni zderzak... efekty 2,5 tygodnia w szpitalu, całkowicie zezłomowany motor, ok. 6miesięcy chodzenia o kulach. jechałem ok. 70km/h Ludzie uwarzajcie i to nie dlaetgo że że żle jeżdzicie tylko dlatego że można jechać zgodnie z przepisami a tu ci jakiś palant wyjedzie!! ja codziennie śnie o tym że mogę chodzić, podświadomie, a w co 3 śnie jezdze na motocyklu. (a mogło być dużo gorzej.. mogłem wracać z dziewczyną a nie po nią jechać...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Życzę bardzo szybkiego powrotu do zdrowia i jeszcze szybszego na drogę :) , będzie dobrze :lapagora: . A z jeżdżeniem - nie znasz dnia ani godziny, idąc do moto zawsze zastanawiam się czy dojadę do celu i czasem ciarki przechodzą mi po plecach :? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Zyche udanej kuracji a gosciowi przydało by sie zaj..ać w dynie zeby na drugi raz widzal ze jedzie motocyklista i trzeba odrobine szacuneczka heh :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 ale z pewnoscia stwierdzono ,ze wina motocyklisty :?: :!: :!: :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek RR Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 witam,Tak bardzo mi Cie szkoda-jestes mlody Twoja przygoda z moto sie dopiero zaczynala...-jezdziles ostroznie a tu Ci palant zalatwil sezon...Stary WRACAJ DO ZDROWIA!!! i sie nie zalamuj czasem, napraw sprzeta i rura!!! Do zobaczenia na drodzepzdRR !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 27 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 sprzęt jest nie do naprawy rama pogięta,brak wszelkoch plastików kierunkowskazów no w sumie zostao nie naruszone przednie koło z amorem (bo tym jeszcze go minołem) i powiedzmy silnik(pomijając wyrwaną dziure w prawej kapie) siedze w chacie już 2 miesiąc i powoli dostaje nałeb:) (mieszkam 50m od skrzyżowania na drodze a2 w swarzędzu i codziennie widze i słysze ok. 100 jak nie więcej motorów) pozdrawiam wszystkich za rok kupuje taką piękność jak w avatarze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirus55 Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 trzymamy kciuki, za szybki powrót do zdrowiaa to co teraz nas cieszy to to, że nadal chcesz jeździć i to że masz już gotowe plany co do nowego moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 co nas nie zbije, to wzmocni :) więc 3maj się ciepło i powodzenia przy zakupie nowego sprzętu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 doszły fotki.. zapomniałem żeby dodawać w odwrotnej kolejności. kogo to obchodzi niech obejrzy kogo nie to nie ;) (fotki są w galeri osobistej)http://forum.motocyklistow.pl/album_person...hp?user_id=7073 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 No niezle Ci ta maszyne rozwalilo.Ale teraz przynajmniej wiesz ile szpachli bylo na baku ;) Ktory to juz wypadek ten motor przezyl ??? SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 niewiem ja go miałem krutko ;) ale doprowadziłem go do stanu urzywalności i łup!! jak go kupiłem to wyglądał nie ciekawie.. ale teraz to już nie warzne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 No Ty przezyles ( a to najwazniejsze) a moto - kupisz nastepne. SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 trzymam kciuki, nie marwt sie, moze wszystko bedzie na plus i jakiesz moto dorwiesz jeszcze w tym sezonie,czytajac twoj post i ogladajac fotki nasuwa mi sie piosenka Golden Life: Życie. choc piękne, tak kruche jest. Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi