Skocz do zawartości

Uwaga na niebieskie hondy hrv!!! FOTKI!!!

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

20 maj. jade ok. 1000m po dziewczyne prosta droga godzina 16, piękne niebo 20metrów przedemną wyjerzdza mi prosto przed gębe niebieska honda hrv (jechałem suzuki gsx 400e) składam się jak na gsx-r ale to nic nie dało... pzrednim kołem jeszcze gościa minołem nogą i silnikiem zerwałem mu calutki przedni zderzak... efekty 2,5 tygodnia w szpitalu, całkowicie zezłomowany motor, ok. 6miesięcy chodzenia o kulach. jechałem ok. 70km/h Ludzie uwarzajcie i to nie dlaetgo że że żle jeżdzicie tylko dlatego że można jechać zgodnie z przepisami a tu ci jakiś palant wyjedzie!! ja codziennie śnie o tym że mogę chodzić, podświadomie, a w co 3 śnie jezdze na motocyklu. (a mogło być dużo gorzej.. mogłem wracać z dziewczyną a nie po nią jechać...)

Życzę bardzo szybkiego powrotu do zdrowia i jeszcze szybszego na drogę :) , będzie dobrze :lapagora: . A z jeżdżeniem - nie znasz dnia ani godziny, idąc do moto zawsze zastanawiam się czy dojadę do celu i czasem ciarki przechodzą mi po plecach :? .

sprzęt jest nie do naprawy rama pogięta,brak wszelkoch plastików kierunkowskazów no w sumie zostao nie naruszone przednie koło z amorem (bo tym jeszcze go minołem) i powiedzmy silnik(pomijając wyrwaną dziure w prawej kapie) siedze w chacie już 2 miesiąc i powoli dostaje nałeb:) (mieszkam 50m od skrzyżowania na drodze a2 w swarzędzu i codziennie widze i słysze ok. 100 jak nie więcej motorów) pozdrawiam wszystkich za rok kupuje taką piękność jak w avatarze :)

• 2 tygodnie później...

trzymam kciuki, nie marwt sie, moze wszystko bedzie na plus i jakiesz moto dorwiesz jeszcze w tym sezonie,

czytajac twoj post i ogladajac fotki nasuwa mi sie piosenka Golden Life: Życie. choc piękne, tak kruche jest.

www.sokolriders.com

--- jezdze bo lubie ---