karzeł Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 a ma ktos do sprzedania ta dzwignie do podniesienia tylnego zawieszenia albo niech poda wymiary to sobie zrobie byłbym wdzieczny bo mam miekkie zawieszenie bardzojest taki dział giełda - tam daj ogłoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Ale czy podkrecenie sprzezyny podwyzszy mi tył???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 ja jestem lepszy :-D ja swojego nie umiem na kolo postawic :) ze sprzegla tak ale z gazu niee :oops: no ale coz trzeba cwiczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Ale czy podkrecenie sprzezyny podwyzszy mi tył????nie ze sprzegla tak ale z gazu niee Ja crki z gazu też nie mogłem postawić. To przez jej charakterystyke typu on/off Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Ja crki z gazu też nie mogłem postawić. To przez jej charakterystyke typu on/off to miło myslalem ze tylko ja nie umiem czyli trzeba ze sprzegla ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Cytat: Ja crki z gazu też nie mogłem postawić. To przez jej charakterystyke typu on/off to miło myslalem ze tylko ja nie umiem czyli trzeba ze sprzegla ??Jak siedziałem tak na srodku i podłoże było w miare twarde to z dwójki strzał i podnoiła sie elegancko. Na jedynce za szybko mi do góry szła to sibie odpusciłem i z 2 stawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 aha no to musze pokombinowac ale to juz tak sie lekko toczyles do przodu ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Widze że jakaś mania stawiania sprzętu na koło :-) . Ja swoje DT 80 też jeszcze nie potrafie postawić na koło...musze sie jeszcze dużo uczyć :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 ale to juz tak sie lekko toczyles do przodu ? ?dawałem jej na dwójce tak az zaczynała tak w miere ciągnąć, potem odsuwałem sie na srodek i strzał ze sprzęgła, jak bedzie z amiekko to tylko zamieli nic wiecej, czasem trzeba sie bardziej odchylić. Musisz sam to wyczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 a ma ktos z posiadaczy dt 125te dzwignie zaiweszenia bo potrzebowałbym wymiary dokładne to bym zrobil jakies ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 ja jestem lepszy ja swojego nie umiem na kolo postawic ze sprzegla tak ale z gazu niee no ale coz trzeba cwiczycTo YZ'ta pod tym wzgledem jest zupelnie inna :) . Kolega ma z 1994roku i z 4 z gazu piona lapie :roll: . Dt'tka idzie z gazu spoko na jedynce, ja jednak wolalem strzelic ze sprzegla bo wtedy majac pion mam dosc niskie obroty. ZE 30 metrów bez uzywania hebla jakos dawałem rade przejechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 yz to wyczyn to wiadomo ze na koło pujdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 yz to wyczyn to wiadomo ze na koło pujdzie Zauwaz ze koledze Strzałkowi i Zielorzowi Cr'rki nie chodziły dlatego napisalem ze pod tym wzgledem Honda rozni sie od Yamahy (Cr to tez wyczyn :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Lukas_lbn napisał: yz to wyczyn to wiadomo ze na koło pujdzie Zauwaz ze koledze Strzałkowi i Zielorzowi Cr'rki nie chodziły dlatego napisalem ze pod tym wzgledem Honda rozni sie od Yamahy (Cr to tez wyczyn )Yz ma to do siebie że sama sie na koło podnosi. NIe wiem czemu tak jest ale tak jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 myslalem ze chodzi o husqe cr125:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi