MrMax Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Dokladnie... bylo super a deszcz tylko umilil atmosfere bo zrobilo sie przyjemne blotko ;)no moze nie dla wszystkich przyjemne :P moja Suzi byla cala upackana ze o namiocie juz nie wspomne bo nie przewidzielismy tego i rozbilismy sie tuz obok blotnej przelotowki na gorke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 MI tez na zlocie sie podobalo , powrotna droge zaliczylismy niemal sucha noga , w jednym miejscu troszkę luneło mocniej . DeTka ufajdana jutro ja umyje bo dzisiaj mi sie nie chce . Ogolnie Plonace waly spisaly sie znakomicie , do organizacji nie mam zadnych zastrzezen , moze poza pogoda ktora zamowili bo naprawde przez pol soboty ciekawie nie bylo ( deszcz&zimno). Mikaels i inni fotografowie prosze o jakies fotki :-) , thx za pozdrowienia , pozdrawiam rowniez Ciebie i Twoja panne. ;) To moze do zobaczenia w ZŁOCIENCU ???? :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Bylem co prawda autem, ale z reszta znajomkow calkiem niezle sie bawilismy. Stwierdzam ze jezdzenie fura na zloty moto to calkiem fajna sprawa-przynajmniej namiotu rozbijac nie trza :P Blotko bylo niesamowite-co niektorzy to mieli upieprzone moto po same lusterka ;) To moze do zobaczenia w ZŁOCIENCU ????Czytalem plakat o zlocie w Zlociencu i jak zobaczylem ze oficjalnym patronem zlotu jest.....zaklad pogrzebowy, to stwierdzilem ze w zyciu tam nie pojade. czarny humor jakos mnie nie rajcuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 DeTka ufajdana jutro ja umyje bo dzisiaj mi sie nie chce wstydz sie ;) ja siedzialem ze szmatka 2h zeby Suzi wygladala tak jak powinna... nie ma ze sie nie chce!! moto Ci tego nie wybaczy :D To moze do zobaczenia w ZŁOCIENCU ???? no jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to tak :-) tylko martwi mnie ten sponsor - zaklad pogrzebowy, hehe moze na cos licza :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Noooo potwierdzam bylo dobrze. Ogolnie super terenik na zlot, dobra organizacja i wogole dobry zlot. Jedyne co to deszcz, ktory padal w sobote, a potem w niedziele w drodze powrotnej, ale co zrobic takie zycie ;). Tak jak reszta wiary zlocik polecam. Powiem wam jedno tak moje moto jeszcze nigdy nie bylo uwalone :-) . Rowniez pozdro dla Mikaelsa, jego laski, i jeszcze z forum kaczora, ktorego w forumowej kamizelce latwo bylo zobaczyc :D. Mr MAx gdzie miales namiot ?? Bo Ciebie nie spotkalismy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Niech sponsor was nie martwi jak znajdziecie drugiego co wyłoży tyle kasy to możemy zamienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 MrMax gdzie miales namiot ?? Bo Ciebie nie spotkalismy ? zaraz obok tego przewezenia gdzie sie pozniej najwieksze bloto zrobilo ;) (w sobote po poludniu polozylismy przed namiotem galezie ale niewiele pomogly bo jakis kolo traja sypnal z daleka :P) moj namiot stal tylem... bylismy z kumplami (MZta policyjna, Jawa, Aprilia i moja Suzi) a niespotkalismy sie pewnie dlatego ze dalem sie namowic na antalki wisniowe od rana :P hehehe caly czas gdzies sie toczylem :banghead: w Zlociencu sie piwka napijemy... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 MI takze ogolnie biorąc zlocik sie podobal głównie tez z tego powodu ze bylem z cała paczka i nawet w sobote jak caly dzien lalo to bylo wesoło chodz nie mozna bylo pojezdzic moto po okolicach itd. tak wiec po przyjezdzie moto w pokrowiec i w sumie caly zlot przykryte jedynie do sklepiku po browary i nigdzie wiecej. Organizatorzy spisali sie dobrze kombinowali ile mogli by chmury deszczowe odgonic i czasami im sie to udawalo. Jedznie co nie zachwycało mnie to ta straszna "breja " na srodku zaorane przez maszyny a juz głównie przez Jawy bez koncowek tłumików i brodacza oraz mini trajce na maluszku. wszystko by bylo ok tylko ludzie ktorzy tam szaleli i katopwali sprzety nie patrzyli czy ktos stoi za nimi czy jest maszyna jakas za nimi czy namiot i walili blotem na kilka dobrych metrow takze wrocilem caly upiepszony w blocie od gory do dołu przez zabawy "katowców". Koncerty były fajne zawsze z jedna gwaizda wieczorkiem no i striptisik wedlug mnie na ocene 7 w skali do 10 takze ok:) Jak zwykle pieczony swiniaczek i do tego jeszce poznniej roznosili ciasto taka jagodzianke i piernika a orpocz tego na branmie mozna bylo sobei wziac senkaczy ile sie chcialo:) takze organizacja ok:) jedynie co do zarcia w tym roku sie nie postarali zrobili wielki monopol i ceny z kosmosu chodz musze przyznac ze wszysko mieli bardzo smaczne.Ogolnie zlot fajny tylko ta zasrana pogoda na szczescie wrocilismy paczka na sucho:). POLECAM! Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 jedynie co do zarcia w tym roku sie nie postarali zrobili wielki monopol i ceny z kosmosu chodz musze przyznac ze wszysko mieli bardzo smaczne.!A ja odnioslem wprost przeciwne wrazenie-jadlem kaszanke z grilla, calkeim niezla i kosztowala 2 zeta-nie wiem czy to cena z kosmosu, wedlug mnie calkiem przystepnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 moze za kaszanke tak chodz bylo jej naprawde malo patrząc ze za 2 zl masz w sklepie z 4-5 takich kaszanek to niezla przebitke zrobili ale np flaki 5 zl za taka mala miseczke to uwazam ze jest to za duzo i mam porownanie jakie bylo zarcie i ceny na pierwszym ich zlocie gdzie byla kuchnia polowa i menu mialo pare stron i bardzo urozmaicone no ale naszczescie byly ogniska gdzie mozna bylo sobie usmazyc conieco za free:) Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 ceny z kosmosu?????????!!!!!!!!a byles w Debrznie rok temu?? kielbasa kosztowala 6zl!!! wiec teraz to bylo dopiero ok :-) szaszlyk byl przepyszny i za 5'ke wiec sie (prawie) oplacalo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 kielbasa kosztowala 6zl!!! szaszlyk byl przepyszny i za 5'ke przeciez to standardowe ceny na wszystkich zlotach he he... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Może i tak! Ale widze że pewnie nie byliście na pierwszym zlocie w Debrznie bo tamta kuchnia pod kontem menu i cen byla bezkonkurencyjna!!!!!!!!! Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 nie bylem tam na zlocie ale mieszkalem tam kilkanascie lat i wiem ze jest ekstra, jeziorko i to nie jedno fajna okolica, bankowo dobra atmosfera a starzy znajomi mowia ze w tym roku bedzie na bank wypasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 a kiedy będzie zlot w Złocieńcu?? mam nadzieje że uda mi się zakonczyc remont do tego czasu bo do Złocienca mam bliziutko ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi