misiek775 Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Jak nie masz żadnych kwitów to nie zarejestrujesz, a jak własciciel nie zyje ttym bardziej. Ja do jawy też nie mialem papierów ale właściciel po długich poszukiwaniach znalazł je .... w garażu. Na zabytek też trzeba dowód a przez policje teraz sie nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Moim zdaniem - BIERZ! w takim stanie moto....mozesz kupic inna z papierami, ale taki zlom total... i przelozyc z tamtego rame na ktore sa numery w dowodzie, silnik moze byc od tego bo wedlug nowego prawa z tego co wiem, to czesc zamienna, w sumie moze przebijanie numerow... ? ja tego nie proponowalem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi