Anarch Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Moze zabezpieczeń nie zdjeliscie Zdjeliśmy oba zabezpieczenia. W żadna strone nie chciał wyjśc. przekonaliscie mnie kupuje opalare do czesi :) w romecie z tym problemow nie bylo, ale jak mozna bylo nic pod korbowod nie podlozyc i tak walic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 27 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 ale jak mozna bylo nic pod korbowod nie podlozyc i tak walic ?Jakoś sie dało :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gobert Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Ja tłoki włożyłem na 10 minut do piekarniaka elektrycznego na 280 stopni. Napewno podgrzejecie je równomiernie, tylko na mamę uważajcie.Tak samo zrobiłem z karterami przy montażu łożysk i wału w Jawie ts.Co do ściągacza, to można go wykonać ze śruby i rurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi