the-one Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Co sądzicie o Kawie ZXR 400, czy to fajny motorek, i jakie sa jego zalety i wady i chcialbym wiedziec jakie sa wasze opinie porownawcze miedzy np ZXR 400 a GSXR 750 W (wiem ze to glupie porownanie ale te dwa motorki mi siedza w glowie =) i mam dylemat ktory dla mnie bylby lepszy. Ja mialem wczesniej ETZ 250 simsony i motorynki wiec umie jezdzic, lubie sie wyszalec na moto, natomiast nie siedzialem ani nie jezdzilem niczym wiekszym niz 250. Prosze o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Pewnie znasz ale gwoli ścisłości podrzucę... www.zxr400.republika.pl http://www.zxrworld.co.uk/zxr400/main.htm I po polsku i po angielsku. Forumowy kolega IGŁA ujeżdżał ZXR 400 także on z pewnością Ci pomoże :evil: Zerknij: tutaj: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...t=27505&start=0 i tutaj: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...7885&highlight= Padło tam kilka wypowiedzi dotyczących ZXR właśnie... Pozdrawiam :-) P.S i polecam użyć opcji szukaj nastepnym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 a dzieki wielkie, juz lookam. pozdr =) [ Dopisane: 23-07-2005, 13:22 ]a ile sekund potrzebuje ta kawa zeby zobaczyc 200 km/h na liczniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 a ile sekund potrzebuje ta kawa zeby zobaczyc 200 km/h na liczniku ? A gdzie masz zamiar tyle jechac?? Polecam jeszcze raz przemyslec sprawe mocniejszego sprzeta. Miałem okazje tym jechac i bardzo przyjemny sprzet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 24 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 mam tu wokol swojej wiochy obwodnice i autostrade niedaleko =] plus pare prostych za wiocha. Ta kawa mi sie juz kiedys podobala, teraz chyba sie zakochalemw niej glownie to chyba ze wzgledu na male spalanie i niezla przyspieche =] ale ciekaw jestem jak dlugo rozpedza sie do tych 200 km/h ???. We wrzesniu jade do niemiec w grudniu wracam, mam nadzieje ze z kawą, a juz niedlugo egzamin na prawko.pozdr [ Dopisane: 24-07-2005, 19:46 ]i jeszcze jedno czy ZXR 400 ma seryjnie montowany amortyzator skrętu, jesli tak to od ktorego rocznika? i czy jesli nie ma to czy potrzeba go montowac, przy takiej mocy to chyba az tak nie szarpie kierownica przy odkrecaniu manetki w zakrecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawacz Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ja aktualnie ujeżdżam ten model kawy. jakby co to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zobacz test chłopaków na www.scigacz.pl Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi