kilu Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Siemka. Mam problem z moją NSR. Pali ładnie wszystko pięknie, ale jeżeli chcę podczas jazdy odkręcić gaz na maxa to ją tak jakby zalewa i przerywa. Próbowałem regulować gaźnik, podnośic, obnizac iglice - nic... Powiedzcie mi co to moze byc... Czy moze to byc wina zle zalozonych pierscieni (do gory nogami czy jakos tak)?? Prosze o odpowiedz- z gory dzieki pzdr - kilu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 moze paliwo? ostatnio kolega zatankowal paliwo w którym bylo troche wody to myslal ze zatarł moto (50ccm 4t na dotarciu, a nie oszczędzał go :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Raczej nie -tankowalem na 3 roznych stacjach i to samo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 ja mam to samo w simku i mi sie wydaje ze to coś z filtrem powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 kilu poprostu maszyna ma dusze i nie chce od Ciebie odejść. Objawia się to właśnie w złej pracy silnika ;) Zastanów się :D czy sprzedawać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Silnik pracuje git, daje sie wkrecic na obroty yno ze trzeba ciutke mniej gazu odkrecic - na maxa po odkreceniu - zalewa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 :) wygląda na za dużą ilość powietrza. ale co zrobić nie wiem, nie znam sprzęta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 A świece zmienić próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Nie ze swiecą nie kombinowalem - mam taką jak zaleca producent ale kupie chociazby ISKRE i zobaczymy co bedzie. A tymczasem czekam na jeszcze inne powody jakie moga byc przy takim zachowaniu moto pzdr - kilu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi