loluch Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 możliwe, ale ciekawość jest silniejsza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gobert Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 No i jak w końcu?Ja to jak zwykle do ostatniej chwili nie mogę się zdecydować, znajomi coś przebąkiwali o wypadzie w okolice Tomaszowa Mazowieckiego do tego obiektu "Konewka", więc jestem na rozstaju decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Wstępnie jest nas już sześciu, spotkajmy się o 10.00 może trochę po (niektórzy przybędą pewnie trochę później )przy KFC na Modlińskiej. Planuję przybyć tam dzieś tak po 11.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAK Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Żałujcie, że was nie było! :D Bunkrów nie było, ale też bylo zaje***ście! :) Jeszcze raz wielkie dzięki, że mogłem się zabrać jako plecak! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 23 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Faktycznie, zabawa była przednia :) , towarzystwo super :evil: , pogoda extra, cóż więcej chcieć :?: - Następnej wycieczki :mrgreen: , pomysł już jest :D , ale to już w następnej opowieści :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 kurde, rano u mnie deszcz padał, dlatego się wyłamałem..heh....głupio wyszło :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 23 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 A tam było słoneczko :evil: , wyskakiwaliśmy ze skór :mrgreen: , normalnie plaża 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gobert Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Dziękuję Loluch za zorganizowanie wejścia na teren jednostki.Przyjemnie było oglądać to co zostało z tej budowli, jej położenie na skraju dwóch łączących się rzek jest jednak wyjątkowe. Miło było Was poznać, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś ruszymy wspólnie w trasę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAK Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Fotki trz wstawić, coby pokazać, że fajnie było! i poproszę płytkę z fotkami do prywatnego archiwum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 24 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Już nad myślę nad zorganizowaniem czegoś nowego :) , dupa świerzbi od siedzenia w miejscu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Dzięki Loluch, za zorganizowanie wycieczki. Było fantastycznie. Budynek naprawdę robi wrażenie (jakąś taką mam słabość do ruin).Pozdrawiam,Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi