rad3k Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 Poszukuje do niego instrukcji rok 95. Jezeli znacie jakies strony lub macie jakies dane to piszcie.W ten weekend kupuje ten motocykl. Jezeli ktos mial to moto niech podzieli sie wrazniami . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Marca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 Miałem wersję crossową - CR 125, jeszcze na stalowej, a nie aluminiowej ramie (oba koła na hamuclach tarczowych, centralny amortyzator z tyłu, brak upside-down z przodu). Przesympatyczne moto, najsympatyczniejszy mały cross jakiego miałem. Łagodna moc, super wyczuty moment, dobra góra, a - co najważniejsze - łagodny i przyjemny dół. Raz tylko zablokowała się iglica w gaźniku, gdy skakałem na torze pod Wrześnią (opowiadałem ostatnio o tym Dyziowi i Sieckiemu), przeleciałem przez kierownicę i połamałem żebra :? Summa summarum - cross zachowujący się jak enduro, a przy tym wściekle żwawy na hopach i trumnach. W wersji CRM spodziewaj się jeszcze bardziej wyważonego stosunku mocy do odkręcania manetki, czyli mniej koników, za to lepszego momentu obrotowego. Super na początek zabawy z enduro - CRM, w przeciwieństwie do CR - jest do zarejestrowania i śmiało możesz śmigac między lasem a drogą publiczną. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 8 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 Na samym poczatku zastanawilem sie na wersja CR ,ale wymieniac tlok co 20h? To chyba nie na moja kieszen :D Mysle ,ze CRM w moim wieku (17) to swiat i ludzie zwazywszy ,ze cale wakacje spedzam na mazurach to enduro jest wymazonym moto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Marca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 Na samym poczatku zastanawilem sie na wersja CR ,ale wymieniac tlok co 20h? To chyba nie na moja kieszen :D Mysle ,ze CRM w moim wieku (17) to swiat i ludzie zwazywszy ,ze cale wakacje spedzam na mazurach to enduro jest wymazonym moto.Bardzo dobrze myślisz - słuszna decyzja. PS - z tym wymienianiem tłoka co 20 h to jest trochę tak, jak z wątrobą - jak jej za dużo dasz, to ją szlag trafi tak czy siak... Więc bez paniki. CRM też można skatować w 20 godzin, wierz mi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapek Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Dokładnie zgadzam sie nie tylko w takich moto jak CR mozna zajechac moto i wymienieac tłok cochwila to wszystko zalerzy od własciciela :-) W takiej CRM tez mozesz ochciwla wyminiac tłoki. A co do CRM to spoczko motoroek moj kolega miał nawet spoczko wymiatała jak na taka pojemnosc i na endurko czesci są do niego :D. pozdro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 To świetnie ale temat ma 2 lata..... http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi