wats Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Witam. Znalazłem Yamahe DT 80 z 1993 roku. Jutro jadę ją dokładnie oglądać. I prosił bym o rady na co szczegulnie zwrucić uwagę. Stan wizualny jest dość ładny. Ma pękniety tylko jeden boczek. A na co zwrucić uwagę w silniku ?. A i ta cena gościu chce za nią 3 tys. Mało dużo ? co wy o tym myślicie ?p.s Motocykl podobno sprowadzonz 3 lata temu. Cos tam ma opłacone ale nie jest zarejestrowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 uzyj szukaj :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 wydaje mi sie za za 3 mozna kupic juz zarejstrowana w tym roczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 hmm... Szukałem ale jakos daremnie. Ostatnio było pare ale kumpel mnie straszył że za duża i nogami nie dotchne do ziemi a jak sie okazało jest w sam raz :) może ktoś chce sprzedac ?. Ale musi być możliwość zarejestrowania na motorower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Wats Odezwij się do mnie na gg ja mam przywiezioną Dt 80 z 93 roku 2 miechy temu stan techniczny super,żadnych stuków luzów,zawiecha idealna,grucha i wydech Giannelli,nowe opony crossowe przód tył(kostki),zalane nowe olej wszędzie,płyny również.Cena 2900zł stan poprostu super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Wats, patrze na twój podpis... może masz kolorową szybke w kasku :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Hehehe Niestety mam przeźroczystą :) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi