enduroguy Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 No wiec zakupilem Kawasaki KDX125 :) . Musze powiedziec ze sprzet sie prowadzi po prostu jak rower. Zawieszenie wogole bez porownania z lajtowymi enduro jak DT, TS czy KMX. Po pierwszej rundzie czulem sie na nim pewniej, lapalem lepsze slide'y itp. niz po kilku miesiacach jazdy DT'tką. Dałem 4000zł, a sprzet zarejestrowany w kraju :D . Fotki w podpisie. Teraz zrozumialem jaka glupote zrobilem kupujac DT :) . pod kazdym wzgledem jest lepszy (dla wygodnych jest bagazniczek i dozowniczek). Jesli chodzi o stan: nowa tuleja i wymiana tloka. Silnik 0 stukow. Rok temu byl sprowadzony z Japonii w super stanie, ale kolega troche go przykatal z zewnatrz (ryski na plastikach). Wszystko dziala, ale czuc i slychac ze jeszcez przydlawiony :roll: . Jutro bedzie wiecej fot i moze jakis filmik!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 haha bede pierwszy GRATULUJE daj jakis filmik jak to smiga :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 ile ma kuni ?? jakie ma zawieszenie widze ze przednie UPsy :mrgreen: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 jakie ma zawieszenie widze ze przednie UPsy Super naprawde. Wybiera wszystko. U mnie zero luzow na zawieszenie i wyciekow.ile ma kuni ??Ciezko powiedziec. Teraz z blokada to 20-25km chyba. Po weekendzie rozetne dyfuzor i poszukam kryz w okolicach gaznika i filtra powietrza. Wiem tylko ze do 3 boki lapie sie bez problemu :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinecha Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Gratuluje kolejnego moto :) .Ostatnio szybko zmieniasz te motory czyżby odechciało ci sie robienia przy cz :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Wedluk mnie to nie jest taka rewelacja oczywiście nie mówie że zly wybur albo żebym negowal ale za 4000 93r. :? (no racja w sumie środek sezonu) ale pod koniec sezonu napewno cena na spadnie gdześ do 3500 jak nie niżej :) a pozatym sam niedawno widzałem że w niemieckich komisach Kawasaki cena nie przekracza 800 euro za ten rok :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 gratulacje sprzetu :) ja moze za jakis czas tez sie stane wlascicielem KDX-a, tylko ze 2-setki :mrgreen: a czy KDX-y maja nikasyl??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Tylko nie opowiadaj że się Cezety pozbywasz.. Jeszcze musimy się na śmiganie na CZ ustawić. Bardzo fajnie się prezentuje ten motorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Wedluk mnie to nie jest taka rewelacja oczywiście nie mówie że zly wybur albo żebym negowal ale za 4000 93r. (no racja w sumie środek sezonu) ale pod koniec sezonu napewno cena na spadnie gdześ do 3500 jak nie niżej a pozatym sam niedawno widzałem że w niemieckich komisach Kawasaki cena nie przekracza 800 euro za ten rok Chyba Ci sie motocykle pomylily :). Wpisz na allegro w zakonczonych Kawasaki KDX to wyskoczą Ci 2 sztuki za 5000zł i z tego co pamietam do zarejestrowania w kraju z rocznika 1993. Za 3500zł to badziewnej DT'tki sie raczej z tego roku nie dostanie zarejestrowanej :) . Ostatnio szybko zmieniasz te motory czyżby odechciało ci sie robienia przy cz W Cz zrobilem remont i od tej pory nie mialem z nia ani jednego problemu, takze jak ktos mowi ze CZ sie caly czas psuje i trzeba narzedzia w plecaku wozic to po prostu nie potrafi jej złozyc dobrze. Odpala z kopa i lata jak glupia tylko jest za glosna i juz policja do mnie do domu zawitala i podobno maja byc na nas lapanki w lesie :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 No u nas już kupili 2 KTM i mają ścigać po lesie ciekawe co może grozić jak złapią. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Gratulacje fury. KDX to jest super motorek. Szkoda, że jest ich tak mało.Załatw sobie te plastiki co osłaniaja amorki przed porysowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Gratulacje, to dopiero hardcorowa maszyna, powiec jak to się spisuje na torze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuRi Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 A więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulowac Ci zakupu nowej sztuki :D Aby Ci długo służyła i spisywała się jak nalleży :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Pytanie może głupie ale i tak je zadam. Czym się różnią KLX KMX i KDX?Pozbywasz się CZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Gratuluje! Na tym to sie pewnie super lata!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi