MłodyVFR Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 nowy bak do 251 w poznaniu kosztowal kiedys 250 zeta. nie wiem, jak teraz. uzywki chodza od 30 do 100 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 zalezy jak bardzo jest wgniecuiony. Farbe kupuj sam, chyba ze masz naprawde uccziwego lakiernika ;) nie czytałem o wypadku ale myśle ze 700zł i będzie dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 no wgnieciony jest chyba dość słusznie http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p....php?pic_id=908W niedzielę jadę na giełdę rozejrzeć się po ile stoją wszystkie części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperCube Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 ja jeszcze odnosnie malowania moto ;)ostatnio z qmplem (forumowy SOWA) malowalismy 2 etki - kupilismy 1litr lakieru akrylowego + 0.5l utwardzacza (podkład rowniez rzecz jasna:) ) i z tego litra farby zostalo ok 0.2 8O - ludzie pisza ze 2setki farby wystarczą - moze i tak, ale jak chcesz miec kilka warstw to niestety nie;odnosnie malowania metalicami oraz perłami - jesli nigdy nie kładłes takiego lakieru to zapomnij ze sam dasz rade - do tego trzeba miec naprawde dobry sprzet i wlasciwa wiedze aby "ziarno" rowno sie ulozylo, wiec jak nie bedzie tego robila osoba doswiadczona z dobrym sprzetem to radze kłasc zwykły akryl - ktory zawsze mozna dojechac papierem 1500-2000 + pasta polerska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 bak wgnieciony tak ze dobry lakiernik wyciągnie go w 5 minut :P:P co do lakierowania w twoim przypadku to: farba, klar ;) nie kładzcie 50 warstw tylko 2 wystarczą:D a tu nawet 1 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 lakiernik z tym bakiem nic nie zrobi- co najwyzej blacharz, ale i tak wydaje mi sie że chyba czeka cie jego wymiana Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 przesadzacie ;) wgnotłem koledze jeszcze gorzej bak w etz 150 i wyprostowałem go sam:/ lakiernik ma już doświadczenie i zrobi to bardzo szybko :D nie wgniotłeś tego kantu baku więc sprawa jest prosta :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chrosta Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 o co Tobie chodzi ze nie wystarcza 200ml na cały motor?? No jasne ze wystarczy! A metalikiem ci powiem ze lepiej sie maluje niz akrylem nie trzeba uwazac jak sie rozkłada to bo to sie zawsze rozkłada ok:/ i chyba nigdy tym nie malowałes ja zawsze maluje metalikiem bo bardziej mi sie podobaja . a roznicy w trudnosci malowania nie ma. Jak masz podkład w miare dobrany pod kolor to 200ml styknie zeby pomalowac błotniki, bak, schowki np w simsonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Teraz gdy złożyłem przód i przejechałem się moto okazało sie ze idzie prosto. Ale wynikło cos innego. Nie wskakują biegi i nie wiem co wypadek miał z tym wspólnego, wskakuje tylko 1, do góry nie chcą :roll: wie ktos o co chodzi :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 na jakim biegu miałeś wypadek :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 a to ma znaczenie? :buttrock: pewnie na trójce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 hmmm... nie chciałem wykluczyć oberwanie trybu. Pewnie b ędizesz musiał przeglądnąć silnik :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi