BuliRz Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Mam problem z simsonem.Jak jest zimny to pali normalnie i chodzi tez normalnie ale jak juz jest dosyc garacy to wtedy gasnie podczas jazdy i jak chodzi na niskich obrotach to tez gasnie.Regolowalem srubki na gazniku i nie przynioslo to skutku.Co moze byc przyczyna ze simson3 gasnie na niskich obrotach jak jest mozna powiedziec goracy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_p Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 pierwsze co to wyczyść gaźnik, świece, i sprawdź czy sie przewód masowy od cewki nieodkręcił , czy nie jest luźny)A może najałeś zadużo oleju do paliwa??A może poprostu silnik puchnie, a przyczynątego jest źle ustawiony zapłon i zła przerwa na świecach i platynkachTrza czasami sprzęta wyregulowaćPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Ja z moim simsonem tak miałem i winny sie okazał uszcze lniacz wału korbowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuliRz Opublikowano 15 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Wystarczylo zmienic na swiecy platynki bo za duzy byl odstep. Byl taki podobny post tylko mi sie nie chcialo szukac. Dzieki za posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Wystarczylo zmienic na swiecy platynki bo za duzy byl odstep. no na to to to by chyba nikt nie wpadł :lol: ps. na świecy są elektrodypzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Ja tez mialem cos takiego. Oryginalna świeca po jakims czasie jezdżenia dostawala przebicia czyli nie wytrzymywała temperatury i zdychal mi. Kup nową świecę izolatora i będzie gites :) Ale nie na każdej może Ci dobrze chodzić bo sa różne wartości cieplne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 i w swiecy raczej nie zmienisz elektrod:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi