zwierzak Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 Mam bliską rodzinę w stanach i tak sobie myśłałem czy by może nie sprowadzić sobie motoru od nich. Porównując ich ceny z cenami panującymi u nas można dostać zawrotu głowy.Ale problem jest w tym, że zupełnie nie wiem jakie by były dodatkowe opłaty. Czy może jest ktoś kto sprowadzał sprzęt ze stanów lub orientuję się w tym :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 Hej!Witam na forum. Jest tu trochę ciekawych rzeczy na ten temat. Między innymi tutaj http://forum.swiat-motocykli.pl/viewtopic.php?t=539Miłego szperania.PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 9 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 Dzięki za link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi