Riksza Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 jak w temacie- czy istnieje cos takiego w tych motorowerach ? jak to sie robi ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 w wielu simsonach tylnie amortyzatorki sa regulowane. Ja w star 50 classic ( to samo co SR) Mialem 6 stopniowa regulacje a w spreberze mialem twardo albo miekko . Przodu raczej niema regulowanego. CHyba ze wlejeesz inny olej to mzoe stac sie np twardsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Ja posiadam w SR50 CE 5 stopniową regulacje tylnych amorków. reguluje się to przekręcając górną cześć amorka w lewo lub prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 . Przodu raczej niema regulowanego. CHyba ze wlejeesz inny olej to mzoe stac sie np twardszeAle sim z przodu niema tłumienia :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Przedni amorek niestety nie jest regulowany, a z tyłu mam regulacje do jazdy jednoosobowej i z pasażerem. Przekręca się taką wajche przy amortyzatorze.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 . Przodu raczej niema regulowanego. CHyba ze wlejeesz inny olej to mzoe stac sie np twardszeAle sim z przodu niema tłumienia :| to po co tam sie wlewa olej :roll: 8) :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Ale sim z przodu niema tłumienia To zart?? Przeciez tam jest olejowy amortyzator. Gestszy olej = twardsze zawieszenie. Z przodu nic wiecej nie ma. Mozna sie jeszcze bawic w zmiany sprezyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Wydawało mi się, że w którymś ŚM albo innej podobnej gazecie opisywany był simson i było napisane, że przednie zawieszenie tłumienia niema a olej (niepamietam ile dokładnie ale chyba coś koło 30ml) wlewa się tylko dla smarowania. Poszukam to może znajdę tą gazetke i się upewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Wydawało mi się, że w którymś ŚM albo innej podobnej gazecie opisywany był simson i było napisane, że przednie zawieszenie tłumienia niema a olej (niepamietam ile dokładnie ale chyba coś koło 30ml) wlewa się tylko dla smarowania. Poszukam to może znajdę tą gazetke i się upewnie. Sprawdz w motocyklu bo tam kiedys nbyl artykul o simsonie. Ale top juz dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Właśnie teraz się zaczołem zastanawiać czy to właśnie nie w motocyklu było - ale w takim układzie musiałem to czytać na kiblu na działce i teraz tego nieznajde :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 JA poszukam bo mialem ten egzemplarz w domu a raczej niewyzucam gazet motocyklowych:D Ale mi sie zdaje ze tlumienie w simku jest ale sprawdzimy [ Dopisane: 16-07-2005, 12:02 ]Nie jednak gdzies sie zapodzial boto dawno bylo;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riksza Opublikowano 16 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Przekręca się taką wajche przy amortyzatorze.... no ja wlasnie mam taką wajchę ? jak ustawic na jazde jednoosobowa a jak na dwuosobowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Przestawiasz te wajchy.... Do przodu, to jednoosobowa, a do tyłu to z pasażerem... Albo na odwrót, nie pamiętam :) Mam cały czas ustawione tak samo, czy sam jezdze, czy z pasażerem. Teraz mam do tyłu, i nie dobija, więc to będzie chyba jednak do pasażera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi