bjaskola Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Kto w sobotę do Sochaczewa na małe śmiganko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=29188 - polecam lekture wątku a szczególnie fragment "zawody odwołane" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Podobno w Lodzi sa jakeis zawody ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Podobno w Lodzi sa jakeis zawody ;) Własnie :P Tu macie jakies info: ZAWODY CROSSCOUNTRY - Łódź - 17 lipca 2005 Automobilklub Łódziki serdecznie zaprasza wszystkich miłośników jazdy w terenie na IV eliminacje zawodów cross country. Zawody odbedasię 17 lipca 2005 na terenie przyległym do lotniska Lublinek ' date='dojazdz ulicami PABIANICKĄ następnie DUBIS lub CHOCIANOWICKĄ - następnie docelowo na miejsce zawodów wg znaków ,,CROSS ,, . rozmieszczonych przy drogach dojazdowych . Zawody rozegrane będą w klasach -junior , ATV , oraz OPEN i WETERAN. 9 -11,30 - przyjmowanie zgłoszeń11,30- odprawa zawodników12,00 - start klasy junior13,00 - start zawodników ATV14,00 - start zawodników klasy open , licencja i weteran 16,30 - ogłoszenie wyników irozdanie nagródZawody zgłoszone do PZM ,sedziowie na zawodach -PZM, pełne zabezpieczenie medyczne oraz gastronomiczne, wpisowe 50 zł + 20 zł ubezpieczenie OC, w wpisowym dla zawodników posiłekTEL. KONTAKTOWY Z ORGANIZATOREM 0-501-445-194- JACEK [/quote'] Ciekawe tylko czy to nie będzie jazda po samej łące bo jak tak to odpuszczam pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Filu proponuje zeby zalozyc nowy temat o zawodach w Łodzi bo potem bedzie pretensja ze tu ktos nie zauwazyl itp ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 dzisiaj jade w tamto miejsce gdzie mają byc zawody to wszystko oblukam i opisze to na forum P.S w tamtym roku 4 puchary zdobyłem, ciekawe jak mi teraz pójdzie, od kwietnia nie jeździłem Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 dzisiaj jade w tamto miejsce gdzie mają byc zawody to wszystko oblukam i opisze to na forum P.S w tamtym roku 4 puchary zdobyłem, ciekawe jak mi teraz pójdzie, od kwietnia nie jeździłem Skromność przedewszystkim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi