Karol Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 WitamPytanie jak w temacie. Gdzie w Wawie kupić polski kask Tornado lub Diablo?Wiem, ze na allegro mozna kupic cos takego za 80-100zl. Jednak chcialbym to potrzymac w lapach. PozdrawiamKarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Apeluje do Ciebie o wybicie sobie z głowy zakupu ekstremalego badziewia jakim jest ten kask :!: Dozbieraj jeszcze troche i kup Grex'a. Stać Cię na motocykl a nie stać na porządny kask? To coś tu jest nie tak... Pozdrawiam i życze przypływu rozsądku :D P.S A jak sie upierasz to poczekaj na motobazar bo tam sprzedają. Poza tym na stronie tornado na pewno jest spis dealerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Lepiej na wiadro naklej atest to bedziesz bezpieczniejszy niz w tym kasku. Co do ceny na gieldzie w lodzi co niedziele sa po 70 zł. Taniej tez znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 70 zł. za tyle też kupowałem u producenta w Częstochowie, i zapewne on je wystawia na giełdzie w Łodzi :-) Karol dobrze to ujął, jeżeli stać Cię na moto to i powinno Cię stać na przynajmniej w miarę dobry kask... ceny - od 200 - 300 PLN (Lazer, GREX) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś się do R.Y.B.A z naszego forum - ma markowe kaski w dobrych cenach - ja kupiłem ostatnio AGV za 180zł!! a kask jest supeR!! pzdr - kilu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi