fen1ks Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Wiem, że było już pare takich tematów, jednak we wszystkich nich na pytanie o dobrą szkołe jazdy w warszawie wkazywaliście na 2 szkoły. Były to SARBO i Promotor. Jednak obydwie te szkoły mieszczą sie na bemowie co jest dla mnie sporym problemem. Dlatego chciałbym poprosić was, warszawskich wyjadaczy, o polecenie jakichś innych szkół, najlepiej z mokotowa, ursynowa , ochoty i śródmieścia. Znalazłem dotychczas tylko jedną szkołe w tamtych okolicach oferującą kurs A1, mówie tu o IMOLI. Macie może jakieś doświadczenia związane z tą szkołą ?. Prosze was o pomoc, bo juz niemoge wytrzymać niemając prawka w łapce ;f, a po moto juz niedlugo jade, a chcialbym na legalu pojeździć. Oczywiście jeśli był juz temat w ktorym była dyskusja o innych szkołach to przepraszam, nieznalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Jeżeli chodzi o kategorię A1, to wal do SARBO. Ośrodek IMOLA trzeba omijać z daleka... Syf i malaria... Na Bemowo masz dobre połączenie z całej Wawy. Opłaca sie robić kurs na przyzwoitym sprzęcie. SARBO to moja konkurencja, lecz nie prowadzę kategorii A1, dlatego polecam ich zdecydowanie.Tel. do biura: 638 33 77. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fen1ks Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Dzieki, za opinie. Chyba jednak zapisze sie do sarbo, pomimo dalekiego dojazdu. Mam nadzieje ze naucze sie czegod; D, bo narazie moje doświadczenie z motorami ogranicza sie do przejechania 200 m. po prostej na nsr'ce kumpla: D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Moim zdaniem tez lepiej poswiecic sie i dojechac te kilka razy pol godziy dalej niz uczyc sie w szkole w ktorej sie nic nie nauczysz.Ja konczylem kurs kat. A w Sarbo (wtedy nie wiedzialem o Tomku :D ) i jestem zadowolony, zdalem za pierwszym razem a w zyciu wczesniej nie jezdzilem moto (nawet 200 metrow).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fen1ks Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Dobra; D. Przekonaliście mnie. Pomęcze sie przez te 1.5 m-ca, i pojeżdże na to bemowo; ]. Dzięki za opinie i mam nadzieje , że czegoś sie tam naucze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi