swiruradom Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 siema, miałem dziś małą scesje w wyniku ktorej wezwano policje. BYłem nie winny zajechał mi koles droge - moto cale ja tez, koles porysowane drzwi - został ukarany mandatem :-) :-D i policjant zabrał mi dowód ponieważ miałem PODGIETĄ TABLICE ( na zlocie w goorce zostalo to zrobione) bylo to minimalne - mnijesza z tym fakt jest taki ze "uszkodzona tablica - powiedział policjant" teraz moje zapytanie odnośnie tablicy- MAM POKWITOWANIE IDE DO URZEDU I CO BULE ZA NOWA TABLICE ?? a i jeszcze kierunek mialem chwilowo niesprawny - żarówka cos skopala sie jak sprawdzali mi pojazd ( przyjechalem do domu i działała) wiec pewnie tez i przegląd bede musiał zrobic zeby mi ten dowód oddali ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 przegląd na migacz mam nadzieje z tą tablicą nie dał bym sie zrobić poczytaj forum o podgiętycz tablicach tam napisane jest co nieco :crossy: :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Może to będzie mały ;) ale czego się spodziewałeś? To tak jakby zobaczyć milicjanta i go zwyzywać z drugiej strony ulicy, a potem się dziwić ze spałował. Wszyscy wiedzą po co niektórzy podginają tablice, i że nie wiatr to robi. Chciałeś być sprytek, to jesteś..... Sorki, ale to jest tak, że jak sobie pościelesz.......Ciesz się że i tobie mandatu nie dał. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi