Gość Visuz Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Ho, ho... przybyło tutaj trochę użytkowników CX-a. A ja myślałem że ten sprzęt juz trafia tylko na złom. Nawet w ogłoszeniach ostatnio pusto...Podłączam się do apelu o informację o stelażach do tego sprzeta, może ktoś dysponuje chociaż zdjęciem/dokumentacją czegoś takiego, żeby można było odwiedzić jakiś warsztat gdzie niedrogo zespawają coś podobnego.Może ktoś również się orientuje czy bak ze standardowego CX-a podejdzie do wersji C. W tej ostatniej pojemność 11 litrów jest jak na mój gust za mała. O zepsucie linni motocykla się nie martwię, bo w photoshopie robiłem przymiarki i wyglada całkiem, calkiem. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik5 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Ho, ho... przybyło tutaj trochę użytkowników CX-a. A ja myślałem że ten sprzęt juz trafia tylko na złom. Nawet w ogłoszeniach ostatnio pusto...Podłączam się do apelu o informację o stelażach do tego sprzeta, może ktoś dysponuje chociaż zdjęciem/dokumentacją czegoś takiego, żeby można było odwiedzić jakiś warsztat gdzie niedrogo zespawają coś podobnego.Może ktoś również się orientuje czy bak ze standardowego CX-a podejdzie do wersji C. W tej ostatniej pojemność 11 litrów jest jak na mój gust za mała. O zepsucie linni motocykla się nie martwię, bo w photoshopie robiłem przymiarki i wyglada całkiem, calkiem. :)Kupiłem niedawno na allegro stelaż za 50 zł lekko muszę go przerobić , jak zwykle nie pierwszej świeżości ale jest okLeśnik forever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzorzo Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Panowie, czy ktoś wybiera sie na zlot CX do Vechty w Niemczech ? 8-10 lipiec. Jest to już 11-sty zlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik5 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Panowie, czy ktoś wybiera sie na zlot CX do Vechty w Niemczech ? 8-10 lipiec. Jest to już 11-sty zlot.A CZY TY BYŁEŚ NA TY ZLOCIE?Ciekaw jestem relacjiLeśnik forever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzorzo Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Nie byłem, ale myślę, że może w tym roku. Zlot jest raczej rodzinny, rokerzy starszej daty :icon_evil:. Chciałbym zobaczyć cały parking CXów. Drugiego dnia jest chyba objazdówka. zdjęcie1 Strona o zlotach CX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fulmen666 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 jak coś zorganizujecie do się piszępozdrawiam wszystkich CX-ców sypie mi się wydech może ktoś ma coś zbędnego np kolana może ktoś dorabia jestem zainteresowany pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik5 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Daleko ta Vechta od polskiej granicy? Może rzeczywiście warto coś zorganizowaćLeśnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzorzo Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Od Słubic 480 km. Od Zgorzelca prawie 600km. Pomyliłem się w terminie, :icon_exclaim: 8-10 ale CZERWIEC! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blady Hassel Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Witam CXsowcow, co prawda juz nie mam swojej pierwszej i najwiekszej milosci mojego piekniutkiego silverwinga ale zostalo mi na otarcie lez kilka zdjec, ktore z przyjemnoscia Wam pokaze. Dla mnie byla to prawdziwa pieknosc, rocznik 81, dwa kuferki boczne i gorny zamieniany na siedzenie dla pasazera. Ale zdecydowanie najpiekniej wygladala z tym kuferkiem. Dla mnie byla cudowna. Miala raptem troche ponad 20 tys mil na kolach i ja jej dolozylem w krociutkim czasie kolejnych 4 czy 5 tys mil. Ostatni raz jechalem na niej przy minus 18 stopniach i wiozlem ja do jej przyszlego wlasciciela.Prawie sie poplakalem na rozstanie. http://img208.imageshack.us/img208/8515/silverwing04nx4.jpg http://img138.imageshack.us/img138/6338/silverwing03xr9.jpg http://img89.imageshack.us/img89/9788/silverwing02nw7.jpg http://img73.imageshack.us/img73/6594/silverwing01ne8.jpg mam nadzieje ze linki beda dzialac, zaraz sprawdze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik5 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Witam CXsowcow, co prawda juz nie mam swojej pierwszej i najwiekszej milosci mojego piekniutkiego silverwinga ale zostalo mi na otarcie lez kilka zdjec, ktore z przyjemnoscia Wam pokaze. Dla mnie byla to prawdziwa pieknosc, rocznik 81, dwa kuferki boczne i gorny zamieniany na siedzenie dla pasazera. Ale zdecydowanie najpiekniej wygladala z tym kuferkiem. Dla mnie byla cudowna. Miala raptem troche ponad 20 tys mil na kolach i ja jej dolozylem w krociutkim czasie kolejnych 4 czy 5 tys mil. Ostatni raz jechalem na niej przy minus 18 stopniach i wiozlem ja do jej przyszlego wlasciciela.Prawie sie poplakalem na rozstanie. http://img208.imageshack.us/img208/8515/silverwing04nx4.jpg http://img138.imageshack.us/img138/6338/silverwing03xr9.jpg http://img89.imageshack.us/img89/9788/silverwing02nw7.jpg http://img73.imageshack.us/img73/6594/silverwing01ne8.jpg mam nadzieje ze linki beda dzialac, zaraz sprawdze:)Rzeczywiście ładnie utrzymana. Ja też bardzo lubię Cx jeżdżę już 3 sezon i mi się jeszcze nie znudziła.Pozdrawiam Leśnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 reanimuje temacik :buttrock: co do motocykla wyzej ... swietny :flesje: co do klubu... panowie ! zawziac sie i zrzeszac sie !! :cool:mozna by wziac sie za jakas strone WWW ... co wy na to ?ewentualnie jakies spotkanie na poczatku nastepnego roku :biggrin: PS. jest ktos z CXem z krakowa ? szukam kogos kto moglby pomoc w ogledzinach motocykla :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danyplus Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam serdecznie po dlugiej przerwie...Cieszy mnie fakt że tak szybko nie umarł temat klubu...Szkoda tylko że nie powstał... :icon_rolleyes: Czy jeszcze ktoś z fanów CX'a zagląda na ten pościk...??A tak swoją drogą to chyba będę sprzedawał swoją 500 E '86, przesiadam się na Bandita 1200 i nie zabardzo mam gdzie trzymać dwa...Jak ktoś ma ochotę pogadać na ten temat zapraszam.Pozdrawiam wszystkich milośników :icon_biggrin: i życzę wszystkim wczesnej wiosny :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkoeb Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 No szkoda szkoda ze nie ma tego klubiku. Teraz aktualnie siedzie w Norwegii a motor w Polsce ale nie zamieniam swojego CX :bigrazz: na nic innego. W tym roku idzie do renowacji :) znaczy rama do lakierowania, no i zobaczymy co z tym dalej zrobic... :bigrazz: p.s. sorki za brak polskich liter (taka klawaitura) :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wickerman Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 no i ja chetnie widzialbym ten klubik cx-a, jednak widac ze nie ma kogos kto mialby czas taka stronke zalozyc, a chetnych naprawde byloby duzo. ja z checia sie zapisze jako posiadacz cx-a. pozdrawiam i oczekuje na stronke klubu cx-a. :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danyplus Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witam serdecznie wszystkich miłośników, pasjonatów a przede wszystkim posiadaczy CX'a. Czy jest wśród nas jakiś informatyk albo ktoś kto choć troszkę zna się na stronkach ( robieniu ) ??!! :) To chyba nie jest aż tak trudne przedsięwzięcie żeby podchodzić do tego tematu 2 lata.Troszkę fotek, zorganizowanie jakiegoś zlotu, kilka imprez i wszyscy będziemy zadowoleni.Ja pierwszy krok już zrobiłem... :) Nie sprzedaję CX, zamierzam jej przywrucić dawny blask :( , myślę że po sezonie 2008 zacznę już prace i chętnie zrobię z tego jakiś foto reportaż.Zbierajcie materiały, informacje, fotki itp. napewno ktoś się odwarzy...:D Pozdrowienia dla wszystkich fanów :) I dodam jeszcze że pomysł o rozszerzeniu klubu ( który jeszcze nie istnieje ) o inne marki będzie bardzo trudny do opanowania.Napewno było by fajnie polecieć gdzieś np na 100 rumaków, ale jak już ruszymy... to nikogo wyganiać nie będziemy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi