koks Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 no wlasnie ktos robi jakas stronke? bo moze niedlugo do Was bym dolaczyl - jak kupie cx:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metkins Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 posiadam CXa wersję chopper i chętnie się przyłączę do klubu. Mogę też pomóc przy tworzeniu stronki. Przy okazji mam aktualnie problem z alternatorem. Rozebrałem właśnie silnik w drobny mak, żeby się do niego dostać. Macie może jakieś informacje, gdzie można kupić/zregenerować alternator do cx500c? Pozdrawiam,[email protected]gg: 275215 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soso Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 czy możecie mi powiedzieć gdzie w cx 500 jest wybity ten nr VIM? oglądam, szukam i nie mogę znależć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 VIN a nie VIM (Vehicle Identification Number) tak by było poprawnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soso Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 jasne VIN. zmylila mnie ta stronka-http://chudzikj.republika.pl/Kodowanie/id-vim.htmale byloby milej gdybys odpowiedzial na pytanie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Soso, gdzieś niedawno obiło mi sie o uszy, że w motocyklach w sumie od niedawna stosowano numery VIN. Ja mam kawe z roku 85 i mam numer na silniku i na główce ramy, ten na silniku nie liczy się, na główce jest ważny. Lecz nie jest on nr VIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik5 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Nie odbiegajmy od tematu!!! Jestem za klubem otwartym np. 25 latek i wiecej Niech się klasyczne i weterany spotykają. Trzeba tylko wodzireja wybrac i jazdaLeśnik forever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamer1 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 klub musi powstać, sporo Nas juz tu, ja od niedawna mam cx i bardzo byłoby fajnie jakies spotkania zorganizować. Stronka tez mile widziana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik5 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 klub musi powstać, sporo Nas juz tu, ja od niedawna mam cx i bardzo byłoby fajnie jakies spotkania zorganizować. Stronka tez mile widziana:)Gullepumpe dobre, to chyba znaczy pompa do gnoju. Tak mawiają na nasze starowinki za Odrą.Leśnik forever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danyplus Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Hejka.Nawiązując do tematu czcigodnej CX... Poszukuję stelażu i kuferków ( coś ładnego nie koniecznie drogiego :bigrazz: ) :) za jakiekolwiek info... Acha... i jeszcze jedno małe zapytanie...Czym lub gdzie wypolerować ( dokupić ) szybę do Nolana N60 ??!! Edytowane 2 Października 2006 przez danyplus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik5 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 No dobra bo widze że nikt się nie kwapi zacząć.Kto jest za spotkaniem wstępnym klubu CX np w Wawie (ale nie koniecznie)Mogę zorganizować mała impre.1. Leśnik forever EKG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danyplus Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ja chętnie ...Zwłaszcza w wawie...:Dtylko teraz to troszkę przy chłodno na zlocik motorkowy...Przy browarku można posiedzieć... albo innej wodzie ognistej...:DZapodajcie jakiś termin...Przynajmniej wstępnie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik5 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Proponuje małe spotkanko 2.12.2006 w Wawie przy piwku . Co wy na to?Leśnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbiku Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 SIEMANO. tez jestem uzytkownikiem cx'a 500 82r. tylko z tym wyjatkiem ze maszyna mi sie psoci. mam wymieniona prawie cala elektryke i nic nie pomaga. a chdzi o to ze moto sie nie wkreca na obroty. dojdzie to 6tys i zaczyna przerywac. jak na wolnych obrotach przykrece szybko gaz to dusi sie i pierdzi. jak odlacze jedna cewke to gra dobrze. a na dwoch jest zle. cewki byly podstawiane, modul, gazniki, swiece i rozne bajery i nic nie daje.POMOCY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danyplus Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Siemka.Ja się jeszcze na tym sprzęcie nie za bardzo znam ale z Twojego opisu to bardziej mi wygląda na ( o i le jest ) jakiś czujnik od wyprzedzenia zapłonu... ;)To tak do wkręcania się na obroty... Aaaaa z tym przerywaniem to może zbyt mały przepływ paliwa...Oooo ... a tak w sumie jak ma za mało paliwka ( lub powietrza ) to i wkręcać się nie będzie ;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi