ZAK Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Cześć Wszystkim! Jest taki pomysł, coby założyć klub o charakterze otwartym, czyli nie tylko CX-y, ale i inne zacne staruszki. Zauważyłem, że jeździ ich coraz więcej po naszym pięknym kraju, a jak wiadomo - w kupie raźniej. Podobno już był taki klub, ale słuch o nim wszelki zaginął. Jeden z naszych kolegów z forum, prezes62, pytał się czy nie mam kontaktu z takim klubem w Polsce i stąd pomysł. Jeżeli jesteście chętni lub macie jakieś sugestie, to zapraszam do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkoeb Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Jestem za i z chcęcią dołoże starań do utworzenia takiego klubu. Posiadam CX500 z 79 roku i go uwielbiam. Jestem ZA tylko jak się do tego zabrać :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAK Opublikowano 14 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Proste i nie proste. :? Potrzebujemy min. 15 osób, które zadeklarują chęć przystąpienia do tego "projektu". Szukamy po znajomych, rodzinie itp. Ja mam kontakt z czlowiekiem (zresztą poznałem go na forum), który będzie organizować zlot w Kotlinie Kłodzkiej dla niemieckiego klubu. Można z nimi pogadać. A nóż, widelec coś z tego wyjdzie. Tym gościem jest prezes69 i to on mnie "zainspirował" do działania. A tak a propos, to napisz mi coś o swoim pupilu. To co, próbujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzorzo Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Również zgłaszam się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAK Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Cześć rzorzo!No ładne moto w avatarku widzę!A masz może jakieś źródełko z gratami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzorzo Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Witam. Jakiegoś super-żródła nie mam. Raczej bazarki, allegro, ogłoszenia. A co potrzebujesz? No i co z tym klubem? Odzewu nie ma :? Na zaczętym przeze mnie tamacie o CX, parę osób pisało, moze jeszcze się odezwą. [ Dopisane: 19-07-2005, 11:53 ]A i jeszcze jedno. Pan Marek Harasimiuk, jako że przejeżdził na Cx-ie ładnych parę lat, powinien być Członkiem Honorowym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAK Opublikowano 19 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Pan Marek Harasimiuk, jako że przejeżdził na Cx-ie ładnych parę lat,...Jak się spotkamy, to o tym z nim pogadam Potrzebuję moduł do Customa'82 + cewki i tylną lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzorzo Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Na pewno coś znajdziesz: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57877204http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56844699 Długo masz CX-ę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkoeb Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 jakoś ostatnim czasem nie mam czasu włączyć kompa. Nie wyłamuje się dziś jak wrócę z roboty co napiszę coś więcej teraz zasuwam do roboty :D. Trzeba zagadać do prezesa69 i oblukać co i jak. Dziś wieczorkiem napiszę coś więcej, podoba mi się kurcze ten pomysł zapytam kuzyna może się też dołaczy do klubu. A co do części to ja tak samo ale tak się zastanawiałem coby kupić jakiegoś CX bez papierów na części... Ale to jeszcze cosik napisze Pozdrowionka i mam nadzieje że nam wyjdzie z klubem CX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAK Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Długo masz CX-ę? To nawet nie moja, ja się nią tylko opiekuję, ale się w niej zakochałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkoeb Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Ja swojego CX mam już 3 rok. Nie powiem miałem z nią trochę problemów 79 rok daje o sobie znać. Na ten przykład stoi teraz w warsztacie z zaworkami w gaźnikach :D do tego w przeszłości przewijałem alternator, uszczelkę pod głowcą i jeszcze kilka pierdół których już nawet nie zlicze. Ale zakochałem się w tym motocyklu po uszy i za kija wafla bym go teraz nie zmienił. Co z tym klubem co trzeba zrobć żeby powstał i w ogóle. Fajno by było gdyby się udało 8). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzorzo Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 No i jak widzę dupa zbita! :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAK Opublikowano 30 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Witam! Bardzo wszystkich przepraszam, ale nawał spraw "życiowych" nie pozwolił mi na zajmowanie się tym tematem. Cały czas czekam na kontakt z klubem niemieckim i prawdopodobnie uda się połączyć siły. No i cały czas trwa walka z tą cholerną elektryką :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzorzo Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Dzisiaj moja Cx-a strzeliła z tłumika na Zakopiańce tak, że myślałem że z wydechu zostały strzępy! Stara dobra Cx-a raz na rok pokazujwe pazury :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 pytanie nie zwiazane z tematem ale z samym motocyklem:Czym urzekła Was Honda CX? Przymierzam sie do zmiany motocykla na jakis lepszy (od Jawy 350) nadający sie do turystyki i zauważyłem ze CX 500 w wersji Silver Wing (taka: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M70843 ) spełnia moje wymagania. Co mozecie o niej powiedziec? Macie moze jakis linki z danymi technicznymi itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi