blankaP Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 W pierwszym roku moze i tak' date=' ale kolega kupł taki chinski szit i w drugim sezonie zaczol sie juz rozpadac na calego. Lepiej dziecku kupic motorynke !! [/quote']Jak dla mnie bomba! Moje dziecko i tak każdą rzecz rozniesie w drobny mak, więc co za różnica czy się rozleci samo czy przy pomocy mojego :twisted: ? Tylko szkoda, że nie można kupić tam pojedynczej sztuki ;) W Polsce są chore ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 14 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Tylko szkoda' date=' że nie można kupić tam pojedynczej sztuki W Polsce są chore ceny.[/quote'] A kto mowi ze sie nieda ;) W koncu jestem tu na miejscu... Niczego nie obiecuje ale sie zorientuje.Gruzz!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi