Gość Anonymous Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 No to wypada mi powiedzieć tylko tyle: Przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Nie ma problemu - tym postem się zrehabilitowałeś - jest spox :D pzdr - kilu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Według mnie najlepsza bedzie tzr, ale mz 125 podoba mi sie choc to raczej nakeed, a wszystkie wyzej wymienione to ''sporty'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Ale ejst takze mz 125 i jest to scigacz. Juz niepamietam oznaczenia ale napewno cos takiego robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 www.motocyklemz.pl - to jest strona dystrybutora i na niej możesz znaleźć liste modeli oraz fotki. pzdr - kilu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Wracajac do tematu... W zadnej chyba klasie nie ma "najlepszego" motocykla. Kazdy jest inny i pod roznym wzgledami sa one lepsze, lub gorsze. Jezeli chcesz motocykl trwaly i tani w utrzymaniu, to tylko 4T, czyli albo CBR 125, albo MZ RT 125. Jednak osiagow z 2T, to nie ma co nawet porownywac. Najlepsze z wymienionych motocykli maja chyba RS-ka i mito. Tylko ze do w/w motocykli znowu ciezko z dostepnoscia czesci, jeszcze gorzej z ich cenami. Do hondy juz latwiej o czesci, a i awaryjnosc mniejsza. Mialem kiedys NSR, teraz mam Aprilie i duzo lepiej mi sie jezdzi Aprilia, tylko ze jest to skarbonka bez dna... Jak Cie stac, to bierz RS. Jezeli nie zalezy Ci az tak na osiagach to bierz jakiegos czterosuwa, z tym ze CBR jest jak dla mnie smiesznie malutka. Jak dla mnie takim zlotym srodkiem jest NSR. P.S Ale te MZ drogie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Co do 125 to mi sie pomylilo . Mz nierobila scigacza 125 tylko simson. http://www.simson-mz-vertrieb.de/fahrzeug-...mson-125-rs.cfm oto dowod:D Takze robia nakedy itd. Tylko ciekawe ktoto kupuje. A ja jak zawsze ze 125 wybral bym aprilie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi