Skocz do zawartości

16.07.2005 Cross Country w Sochaczewie

Rekomendowane odpowiedzi

Ooo. Jednak dają rade bez tego człowieka co wczensięj podobno nic sie nie mogło odbyć.

Filu, jednak nie dało rady. Zawody odwołane. Drugi raz się napaliłem, bo sprzęt gotowy do jazdy, zapowiedziałem znajomym, że jadę a tu dupa. :D

Nie daję więcej takich ogłoszeń, bo to bez sensu. Zastanawiam się tylko nad przyszłością naszego klubu i innych imprez motocyklowych, które były u nas organizowane od lat, a teraz stoją pod znakiem zapytania.

Pewnie zostaną tylko treningi w grupie znajomych, jest super ale to nie zawody.

Ooo. Jednak dają rade bez tego człowieka co wczensięj podobno nic sie nie mogło odbyć.

Filu' date=' jednak nie dało rady. Zawody odwołane. Drugi raz się napaliłem, bo sprzęt gotowy do jazdy, zapowiedziałem znajomym, że jadę a tu dupa. :D

Nie daję więcej takich ogłoszeń, bo to bez sensu. Zastanawiam się tylko nad przyszłością naszego klubu i innych imprez motocyklowych, które były u nas organizowane od lat, a teraz stoją pod znakiem zapytania.

Pewnie zostaną tylko treningi w grupie znajomych, jest super ale to nie zawody.[/quote']

Dajcie sobie spokój z organizacją czegokolwiek bo to już smieszne się wydaje naprawde. I masz racje Kristi, żeby nie dawać ogłoszeń.

Przecież każdy sobie rezerwuje czas itp. I co, zeby na 3 dni przed imprezą ją odwoływac :?:

Ja rozumiem jeszcze tydzień przed bo to też szybko.

A widac, ze u nich wszystko na wariata.

No nic trudno się mówi, ale do każdej kolejne informacji podchodze na zimno bo to nie są ludzieodpowiedzialni jak widać.

Dajcie sobie spokój z organizacją czegokolwiek bo to już smieszne się wydaje naprawde. I masz racje Kristi' date=' żeby nie dawać ogłoszeń.

[/quote']

Chyba nie umiesz czytać Panie Filu - nie jestem/byłem organizatorem, więc słowo "dajcie" w moim kierunku zupełnie tu nie pasuje.

Co do tego że jest to śmieszne, masz rację, jedynie pretensje kieruj nie w moją stronę. Podałem informację którą otrzymałem od "niby organizatorów".

Pozdrawiam i życzę spokoju, bo widzę że coś nerwowy jesteś :D