misiek775 Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Mam problem a mianowicie jak odkręcić tą śrubę, która trzyma wirnik prądnicy (nie wiem czy to wirnik ale chodzi o to co się kręci w prądnicy). Poszedł mi simmering a nie moge tego zdjąć. Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Tak to wirnik. Ale chcesz odkreciś śrube czy zdjeć sam wirnik??? Domyślam się że chodzi tu o zdjecie wirnika. Wystarczy wkręciś w jego środek śrube ( chyba 8 ) aż wirnik zejdzie z wału. Innego sposobu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 ok dzieki. sprobuje moze sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Musi się udać bo innego sposobu nie ma no chyba ze ściągaczem ale wtedy to napewno zwalisz wirnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi