ketchupvfr Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 kto na Łagów 8-10.07.05ja napewno zapodam sobie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 W Łagowie było jak zwykle - po prostu świetna zabawa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 napiszcie coś więcejjakieś fotki?ile kosztował wjazd? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 11 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 foty będą jak odborę od kolesi, wjazd 100pln, niby dużo, ale za to koszulka, znaczek, 10 piv, 3 posiłki serwowane z restauracji (naprawdę można było się najeść :mrgreen: ), zajechaliśmy ok 20, w piątek, szybka "odprawa celna", rozbicie namiotów i zmiana miejsca, bo scena nie była na polach namiotowych, tak na polach , bo było ich kilka, jak kotoś chciał mógł odstawić sprzęt na parking, niby strzeżony, a czy był strzeżony, hm nie wiem, bo wolę mieć swoją kozę obok namiotu :mrgreen: już w piatek od ok 20, może 21 grały kapale do 2 w nocy, ciężko powiedzieć, tak było zajefajnie :mrgreen: w sobotę kapele zaczeły grać ok 14parady nie było, no i dobrze, po co się wqrwiać jadąc 20/h i słuchać jak się wentylator włacza ;) były za to zorganizowane 2 wyjazdy na kajaki i 1 na MRU kilka jak nie kilkanaście klubów MC z Niemiec, nie mniej z z Polski, żadnych dymów, a siedziało się do 4 rano każdego dnia :mrgreen: siły porządkowe - członkowie klubu Łagów 96, Hertz, Policja i .....niemieckie Polizai ogólnie zlot naprwadę profesjonalnie przygotowany, no może zabrakło miejsca pod sceną do palenie gumy :mrgreen: ponoć takie impry są tam od kilku lat, szczerze żałuję :D , że omijałem to miejsce wielkim łukiem i nie muszę już chyba pisać , że napewno za rok tam pojadę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 hm... super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Pierwszy raz byłam w Łagowie i już nie mogę doczekać się przyszłego roku. Hmmmmm nogi do dzisiaj mnie bolą od tańców :D , głosu też jeszcze nie odzyskałam :-) Było superrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Ten zlot, to narodowa flaga zlotów w kraju od 9 lat, kto nie bywał wcześniej, ten nawet nie wie, co stracił bezpowrotnie :D Zdjęcia nasze ekipy "Szkielet" Poznań: http://www.shrek.pl/lagow2005.html PS ketchupvfr: gdzieś Ty się plątał, żęśmy się nie spotkali?? ja latałem w czerwonej czapeczce jedynej, jako japoński turysta :mrgreen: , nie dało się nie zauważyć, więc pewnie będziesz wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 a ja jako jedyny miałem kamizelkę z zielonego dżinsu i oczywiście irokeza :mrgreen: , a błąkałem się między sklepem całonocnym gdzie sprzedawała Rusałka w różowych stringach i sceną, po prostu po pierwszej nocy nie mogłem już zdzierżyć zlotowego piwa :D , miało pewnie tyle koni co Komar3 po Tiuningu :mrgreen: A "Szkielet" Poznań siedział jakieś 7,75343m od nas :mrgreen: , po prawo patrząc od sceny, a i przypuszczam że na tym samym polu się rozbiliśmy, tyle, że my bliżej bajora( nie myilć z Michałem :D )od nas z ekipy był gościu na 'WARIACIE" co wygrał wolną jazdę ;) a kto inny jak nie ja, dostał 2 żółte katrki za molestowanie striptizerek i wcale nie byłem na scenie :mrgreen: a czego się nie spotkaliśmy, hm może dlatego , że jak się jest bez sprzetów to ja raczej się za foczkami rozglądam :mrgreen: pzdr i do zobaczystka w Maniowie pees. olśnienie nastąpiło :D , nas dzielił namiot z konsolą, a jak było gradobicie , to ja akumulator ładowałem w namiocie ;) , takie słabe ładowanie miałem po tym piwie :mrgreen: [ Dopisane: 13-07-2005, 20:46 ]a tak na marginesie, zapodałem temat i qrwa była cisza, wiedziałeś Shrek, że będziesz , czegoś sie qwmć nie odezwał cio :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 wjazd 100pln, niby dużo, ale za to koszulka, znaczek, 10 piv, 3 posiłki serwowane z restauracji dziewczyny miały wjazd za 70 zł ;) ( nie liczyłam, ale mam nadzieję że nam karnecików np na napoje przez to nie zmniejszyli ) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Moje karneciki na piwo mam do dziś, tez mi jakoś to piwo zlotowe nie przypasiło :roll: Z atrakcji był jeszcze spływ kajakowy i wyjazd do MRU - nie byłam ale podobno rewelacja (szczególnie spływ) Jestem pod wrażeniem sprawności organizacyjnej ekipy z Łagowa. Byli naprawdę rewelacyjni. Kązdy wiedział co i kiedy ma robić, żadnych dymów czy pijanych kolesi w nastroju bojowym, śmieci znikały jakby same, pracowali cały czas na najwyższych obrotach ale zupełnie niezauważalnie. No nie ma się do czego przyczepić :P (no, poza jakością piwa :P )Po prostu - rewelacja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 15 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 No nie ma się do czego przyczepić no może poza tym, że nie dali konkretnych namiarów na te sptriptizerki, narobiły tylk smaku i ... ;) , sobie poszły :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Z tego co wiem, to chłopaki czają się, żeby się tutaj u nas zarejestrować, może się nawet w tym wątku wypowiedzą, więc masz szanse, że zapodadzą Ci namiar, a co ;) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Moje karneciki na piwo mam do dziś nie dziwię się gosia, przecież nie ma jak curancik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Tym razem jabłecznik 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi