aLLy Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 no spoko ale ta przednia lampa przypomina mi jakiegos skuterka :-D 8O w zyciu bym nie pomyslal ze moj wymarzony motorek skojarzy mi sie ze skuterkiem :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 przednia lampa przypomina mi jakiegos skuterka Chyba Generic Xor`a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek_GSi Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 to jednak chyba nie jest model 2006 tylko jakaś wizja połączenia R1 i Benelli TNT przez człowieka dobrze znającego photoshopa. Zresztą juz niedługo bo za około miesiąc powinna być premiera w paryżu na salonie motocyklowym, jezeli sie nie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Nie sądzicie' date=' że przód jest trochę nieopływowy?[/quote'] lampa jest do bani :P wygląda jak bandit 1200 , gdzie są te dwie charakterystyczne lampy???Jedyne co mi si e podoba to że jest mało koloru niebieskiego , a dużo czerni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek_GSi Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 poza plastiklami nic sie nie zmieniło na pierwszy rzut oka, to nie moze byc nowy model :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 poza plastiklami nic sie nie zmieniło na pierwszy rzut oka' date=' to nie moze byc nowy model [/quote'] jak to nie??? zobaczn a felgi, tarcze z przodu, bak paliwa i kształt siedzenia kierowcy :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloko Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Tak samo myśle jak Sylwek_GSi To napewno połączenie R1 i Benneli TnT 1200 m.in. kierunki i lampa przednia. Ale nie powiem... Fajnie to wygląda :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek_GSi Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 poza plastiklami nic sie nie zmieniło na pierwszy rzut oka' date=' to nie moze byc nowy model [/quote'] jak to nie??? zobaczn a felgi' date=' tarcze z przodu, bak paliwa i kształt siedzenia kierowcy :!:[/quote'] napisalem że poza plastikami czyli też bakiem i siedzeniem, no fakt dużo też ladniejsze felgi i inne mocowanie tarczy i lekko zmieniony wydech, ale cała rama, wahacz, stopki, silnik , kiera chyba widać ta sama, wiec uwazam to za śłiczny retusz komputerowy, w sumie nie miałbym nic przeciw temu żeby to byl faktycznie nowy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Mi osobiście się podoba. Moim zdaniem jest taka bardziej agresywna i jeśli dobrze mi się wydaje dupeczkę ma chyba bardziej zadartą do góry. A jeśli chodzi o nowy produkt Kawasaki-ER6 jest całkiem niczego sobie, trochę niekonwencjonalna, bardzo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Kawasaki ZX-10R i ER-6 f na rok 2006:http://www.scigacz.pl/Kawasaki,ZX-10R,i,ER...,2006,1521.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 wygląda jak bandit 1200 tez mi przypomina :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 nie wiem jak R1 ale na bank wychodzi nowa R6 i Fazer 1000 - co do wygladu to przekonamy sie dopiero na "zywca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 http://www.mcnews.com.au/NewBikeCatalogue/...etail/index.htm Tutaj troche więcej nowej ZX 10(ciekawe czy taki obrotomierz będzie czytelniejszy)Zdjęć nie moge znależć ale nowe GSXR 600 i 750 upodobnią się do 1000 i też dostaną podobny tłumik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 22 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Kolejna nowinka. Golas od Suzuki - GSR600. Zmodyfikowany silnik GSX-R 600. Moim zdaniem stylistycznie ładniejszy od horneta i er-6. Danych technicznych jeszcze brak, więc jeszcze nie ma co porównywać. http://www.suzuki-gb.co.uk/article.asp?id=569http://www.suzuki-gb.co.uk/model.asp?id=108&l=http://www.globalsuzuki.com/gsr/index.html Będzie jeszcze zmodyfikowany bandit 1200 i 1200S, ale raczej nic specjalnego - stylizacja na bandita 650 i 650S http://www.suzuki-gb.co.uk/model.asp?id=107&l= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nab Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Kolejna nowinka. Golas od Suzuki - GSR600. Zmodyfikowany silnik GSX-R 600. Moim zdaniem stylistycznie ładniejszy od horneta i er-6. Danych technicznych jeszcze brak, więc jeszcze nie ma co porównywać. Na pewno będzie grał w tej samej lidze co Hornet... Patrząc na niego nasuwa mi się myśl , że to taki mały B-king. Może Suzuki wprowadzi do sprzedaży B-king'a bo wyglądowo miażdży :twisted: Co do GSR600 to bardzo fajnie wygląda lecz moim typem w naked 600 jest MV Agusta Brutale Oro a zaraz po nim Fazer nowy , potem Hornet a w 1000 ( jak wyjdzie to pierwszy bedzie B-king ) Speed Triple nowy. Oczywiście GS 500 z 95' roku malowany na czarno jest najladniejszy i nawet go tu nie klasyfikowalem... :) :) :twisted: Edit:Ale palłem głupote :( MV Agusta nie ma 600 :/ 750 najmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi