CrashGirl Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Tytul brzmi smiesznie, ale bynajmniej informacja smieszna nie jest :? Bialostocka policja apeluje do kierowców o ostroznosc na drogach, po wypadku do ktorego doszlo na skutek zderzenia samochodu z losiem :? . Rannych zostalo 5 osob, los zginal. To podobno juz szosty wypadek w tym roku, ktorego winowajca jest los.Jesli w samochodzie zostaly ranne osoby, to co dopiero motocyklista. :| CrashGirl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 to chyba chodzi o okolice Puszczy Białowieskiej ? Czy o sam Białystok ? Mam tam familię i będę w okolicach Białego i Augustowa na wakacjach, dlatego pytam by wiedzieć gdzie popuścić z manety :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moratar Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Jesli w samochodzie zostaly ranne osoby, to co dopiero motocyklista. :|Chłopak we wśi gdzie mam działke pomiedzy Siedlcami a Warszamą zdeżył się z łośiem. Na budziku coś koło 70-90. Łoś konsumował kukurydze na polu, ale wystraszył się hałasu moto i uciekł wprost pod koła Kierowca zginoł (chyba w drodze do szpitala). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 ciekawe kiedy "losie" dojda do wniosku ze nalezy ogrodzic zielone od szosy. Winne nie sa losie tylko czlowiek ktory wlaz z asfaltem w las i nie dba o zwierzatka :? Kurde niemcy maja tyle kilometrow autostrad ktore na bierzaca sa remontowane i poszerzanale i kazdy kilometr jest ogrodzony :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy369 Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Niestety wszystkich dróg ogrodzić się nie da. Trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 po co ogradzac droginie bedzie gdzie sie odlaca zwierzyny jest w moc i trzeba uwazac, bo nawet burek, potrafi zrobic krzywde a co dopiero łoś Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashGirl Opublikowano 7 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 to chyba chodzi o okolice Puszczy Białowieskiej ? Czy o sam Białystok ? Cebik, z tego co wyczytalam chodzi o okolice puszczy (a przynajmniej tereny za miastem). A bialostocka policja akurat sie tym zajmowala.Zreszta jesli losiek wszedlby do miasta, na pewno bysmy o tym przeczytali w prasie :D. PozdrówkiCrashGirl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 po co ogradzac droginie bedzie gdzie sie odlac idac za przykladem niemcow co 20-30km rozmieszczone powinny byc zakazdy z kiblem ale to na autostradach. Przypomnialo mi sie jak jechalem z ojcem z niemiec samochodem od zgorzelca wjechalismy na autostrade do wroclawia i przyzwyczajeni widokiem co 25km stacji majac w baku benzyny na 50km ominelismy jedna stacje na naszej polskiej "autostradzie". Licznik wskazuje rezerwe a ja widze napis stacja benzynowa za 190km. Cale szczescie na oparach dojechalismy do jakies wiochy przy autostradzie. Kiedys bylo w TV reportaz o zlodziejch wilczych oczy ktore skutecznie chronily ktorys niebezpieczny odcinek drogi przed zwierzem ale oczewiscie Polska i oczy sobie zabrano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JulekSukiPP Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Ludziska!!!!! Ja malo a mialbym zderzeni z klempa (kobieta losia).Bylo to kolo Gostynina, tak bedzie wieczorkiem w kwietniu 2003. Wypadam ze wsi, przede mna lekki luk w lewo. Na budziku jakies 80. Po lewej zagajnik, po prawej pole.Wychodze z luku, a tu z lewej wybiega klempa na kwalek przed moto. Kurs kolizyjny - na hamowanie za krotko.No to ja do lewje - mysle przebiegnie zmieszcze sie za ogonem.A ta franca sie przestraszyla i dawaj zawracac na srodku drogi.Biedaczysko wpadlo poslizg - racice slabo trzymaja na asfalcie.Klempe ustawilo wzdluz drogi.No to ja z powrotem do prawej i mysle - zara bede w polu!!Na szczescie zmiescilem sie pomiedzy klepme a skraj jezdni.W ogole to do dzis nie wiem jak udalo mi sie ja ominac.Poczatkowo myslalem, ze bedzie jak na filmach animowanych - moto przejdze pod klempa (strasznie wielka byla!!), a ja zostane rozplaszczony na grzbiecie zwierzaka. A tuz przed ta wyprawa przeczytalem, ze gdzis w lubuskiem zginal motocyklista w zderzeniu z - pozal sie Boze - sarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 wczoraj późna nocą wracałem z mazurw lesie między Szczytnem, a Nidzicą, za którymś z zakrętów ok 23 z lasu wyszedł jeleń, na szczęście jechałem na długich światłach i zauważyłem że stoii na poboczuto ja po heblach i do dziewczyny żeby szybko aparat wzięła (co by pamiątka była)stał i się gapił a po chwili uciekł (miał lepszy refleks niż moje Słonko) jechaliśmy puszką ale pomyślałem co by było gdybyśmy jechali pszczółkąi zimny pot nagle bo nie wiem jakby się to skończyło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi