emzet Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Ja w drudniu mam urodziny wiec zaczac zdawac juz moge we wrzesniu bo 3 miesiace przed. Troche sie lekam tego ze w zime ale to jest silniejsze i tak pojde i tak, oczywiscie jezeli egzaminator pozwoli. A jak w zime dostane prawko to bede jezdzil, dobrze ze kupuje motor enduro we wrzesniu możesz zacząć kurs, ale zdawać i tak będziesz marzec/kwiecień.zdawać można dopiero jak masz wymagany wiek, czyli u ciebie 16 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Emzet i jak kat. B ? :mrgreen: P.S no tak jak mówiłem, w grudniu już nie da rady zdawać 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Emzet i jak kat. B ? no zdałem, wiecej w temacie "zdane A i B" czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 No ukonczone bede mial 7 grudnia (jakby nie mogli mnie zaczac juz robic w kwietniu :D) ja slyszalem, ze mozna zdawac tez w zime ale pogoda musi odpowiadac, to zbaczy nie moze byc sniegu i byc slisko. Jazdy zdarze zrobic do grudnia wiec problemu nie powinno byc a juz egazmin to 2 godz i jest :) . Powinno sie udac a juz nawet pamietam pare osob z forum zdawalo w zime i tylko czekali az pogoda bedzie lepsza i mogli.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Ja zdawałem w Warszawie i musiałem się oglądać i sygnalizować kierunkami. Zamiar skrętu. Normalnie jak na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 a te 8-ki w kazdym osrodku egz. są takie same (takie same wymiary)?? bo jezeli to takie wymiary : http://www.pro-motor.pl/egzamina.htm to czy to naprawde stanowi problem taka 8 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Wymiary dokładnie określają przepisy. Wszędzie 8 powinny być przynajmniej takie same :D to czy to naprawde stanowi problem taka 8 ?? dla mnie nie było żadnego problemu, jak ktoś pierwszy raz jeździ na moto i każą mu robić 8 to napewno będzie ciężko... ja po pierwszej godzinie na placu, robiłem 8 na stojąco, na siedząco jedną ręką etc. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 a ja po 5 minutach na placu to robiłem 8 z zamkniętymi oczami stojąc tyłem na jednej nodze...oj ludzie, ludzie...trening czyni mistrza - tego się nie da uniknąć; jak potrenujesz to zrobisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 a ja po 5 minutach na placu to robiłem 8 z zamkniętymi oczami stojąc tyłem na jednej nodze... Ooo.... to naprawdę kolega dobry jest.... szczerze się przyznam że tyłem nie próbowałem ale na jednej nodze i z zamkniętymi oczami to był chleb powszedni... :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 no własnie ja dzis opłaciłem egzamin a w tym sezonie zrobiłem 5.5tys km na intruzie i tak wziołem Mz od kumpla narysowałem to mowie smieszne troche ale przeciez dojdzie stres itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Jakbyś wsiadł na SRkę po Intruderze, to raczej byś oblał :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi