Blazej_mtx Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Witam. Wiem, że temat już był, ale nic sensownego w nim nie znalazłem.. Wie ktoś może czy opłaca kupić się kask MADHEAD X1B za 260 zł? Oczywiście nówka. Jak jest z jego wykonaniem? Wiem, że ma wypinany środek. Jak on ma sie do kasków OSBE? Pozdrawiam i prosze o odpowiedź :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 to chyba podobna klasa, ale nie wiem na 100%, moge ci sprzedac kask porzadnej firmy lazer za taka cene rozmiar M, uzywany oczywiscie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 6 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 No właśnie w tym problem, że szukam S :D Widzisz, takto bym już tego MAX'a wziął bo sie opłaca... ;) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Madhead jest o niebo lepszy od osbe ja bym na twoim miejscu sie nie zastnawiał.Wielkim plusem jest wypinany srodek.Mi sie Osbe posypał po 5 miesiącach.Fakt jest wytrzymały ale popatrz nawet jak wyglada Mh a Osbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 6 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Ale latałeś w nim? czy są to poprostu "opinie kolegów wymiataczy" ?? [ Dopisane: 06-07-2005, 15:01 ]Przed chwilą dowiedziałem się, że wzory na tym kasku są lakierowane a nie tak jak na OSBE naklejane... Już jestem coraz bardziej za MH.. ale jak jest z bezpieczeństwem?? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Ja jeże w osbe i nie narzekam. Wcześniej mój brat zaliczył szlif na asfalcie przy prędkości okolo 100km/h i kilka ostrych gleb w terenie i kask dalej jest cały. O madheadzie nic nie wiem a więc nie moge się wypowiedzieć. W każdym bądź razie mam osbe i jak dla mnie jest OK :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Błazej_MTX pokaż jakiegoś linka z tym kaskiem madhead,a osbe wiem jak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 6 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 tutej: http://img10.allegro.pl/photos/400x300/56/...560105/56010549itutej: http://img10.allegro.pl/photos/400x300/56/...0105/56010549_1 Dla mnie bomba :mrgreen: ... tym bardziej, że on jest lakierowany a nie oklejany!! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Czy cena 260zł to cena sklepowa :?:Bo kask naprawde mi się podoba :D Szkoda że nie ma wyjmowanego wkładu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 6 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Środek ma wyjmowany. 260 zł to cena z allegro. W jakimś sklepie internetowym widziałem go za 299... no zobaczymy... jutro sie okaże czy będe miał kase ;) OBY.. OBY ;) Moje Tornado powiedziało Bay Bay już jakieś 500 km temu :mrgreen: Który wam sie bardziej podoba ? ;) Ja się zastanawiam... ale chyba czarny bo taki bardziej uniwersalny :D pasuje do każdego moto :( Aczkolwiek czerwony tysz booomba :P Jedno jest pewne.. NIE osbe NIE max :( ONLY MADHEAD buahaha :( Ciekawe jeszcze jaką ma homologacje... :roll: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Kask wydaje się świetną propozycją szczególnie w stosunku Jakość-cena :!:Jeżeli na serio jest taki dobry to może pokusze się na nast sezon :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 wiesz moze ile wazy ten tanszy model, ten drozszy wazy 1400g czyli wcale nie tak malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Zagadaj z gosciem poza allegro to zawsze te 10 - 20 zł taniej :D a jak ma te kilkaset komentarz to Cie nieoszuka ;) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Za te pieniadze mozna markowa uzywke kupic ktora przewyzszy jakoscia te kaski napewno :D. Srodek wyjmowalny to latwo wszystko wyprac i bedzie jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Za te pieniadze mozna markowa uzywke kupic ktora przewyzszy jakoscia te kaski napewnono dobra, ale wkładka przystosowuje sie do kształtu głowy, dlatego lepiej miec nowy ktory "przyzwyczai" sie do twojego ksztaltu glowy, nie wiem kato jest, jak sie umyje wkladke, czy traci ksztalt, czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi