Icea_PL Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 KTO CI JAWE (CZY CO TAM MASZ) UKRADNIE ?! Obyś się nie zdziwił :D :)Dokladnie to chcialem napisac.W centrum Wroclawia jakies ch*je zaje*li mi z Jawki (50) lusterka i korek od baku. Gdyby nie byla przypieta, nie mialbym juz raczej Jawki. Powiem tylko :P tyle: :) ... polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 KTO CI JAWE (CZY CO TAM MASZ) UKRADNIE ?! Obyś się nie zdziwił :D :)Dokladnie to chcialem napisac.W centrum Wroclawia jakies ch*je zaje*li mi z Jawki (50) lusterka i korek od baku. Gdyby nie byla przypieta, nie mialbym juz raczej Jawki. Dlatego trzeba mieć wszystko ruchome na zameczek , korek w szczegulnosci jescze przy dzisiejszych cenach paliwa to lepiej zbiornik zabierać ze sobą jak sie niema korku na zamek :-) .... a z tym co ci zrobili to normalnie skurwesyństwo ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Icea widziales mojego ogora ? to sobie obejrzyj :) az sam kusi, bo na rometa nie wyglada, jak mnie sie dziadek gdy w zielonej bylem przedwczoraj (gdzies 130-140 km w jeden dzien na ogorze zrobilem ! ) on jest nowy ? a ja w smiech, go mozna pod pache wziac, pozatym strzezonego pan .... a co icea ty bys swojego moto nie zabezpieczal ? ja mysle nad jakims wylacznikiem pod siedzeniem do czesi bo stacyjka to badziew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Icea widziales mojego ogora ? to sobie obejrzyj :) az sam kusi, bo na rometa nie wyglada, jak mnie sie dziadek gdy w zielonej bylem przedwczoraj (gdzies 130-140 km w jeden dzien na ogorze zrobilem ! ) on jest nowy ? a ja w smiech, go mozna pod pache wziac, pozatym strzezonego pan .... a co icea ty bys swojego moto nie zabezpieczal ? ja mysle nad jakims wylacznikiem pod siedzeniem do czesi bo stacyjka to badziewJa mam blokade kiery w stacyjce i w pelni mi wystarczy. Jak ktos bedzie chcial ukrasc - to i tak to zrobi... i niech sie modli abym go nie zlapal. A tak serio... jesli jestem w niebezpiecznej okolicy to zapinam tylnie kolo na spinke, blokadka kiery i spie spokojnie. Bo to, ze nie przespie nocy ze strachu o 2oo .. nic nie zmieni. [ Dopisane: 16-07-2005, 11:54 ]zielonej bylem przedwczoraj tej pod wawa?! Jak tak, to trza na tymbarka sie styknac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Anarch napisał: zielonej bylem przedwczoraj tej pod wawa?! Jak tak, to trza na tymbarka sie styknac Razz :-) to był by nielada wyczyn :] z lubuskiego do warszawy :-) PS: jechałeś moze przez nową sól :mrgreen: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 TA :) ale najlepsze ze to byl spontan, kobita jechala autobusem do zielonej skads tam, a ja sie na pociag spoznilem, no to szybkie myslenie do garazu biegne, krotki przeglad ogara gaznik i pare czesci do plecaka zapasowych, i w droge full bak :D , w nowej soli bylem, za nowa sola mialem w obie strony postoj na cpnie , spotkalem tam kolesia na rozpadajacej sie cz 175 (tragicznie wygladala ale koles pocinal ostro) pozniej po zielonej dluuugo jezdzilem przez caly dzien, mialem troche do zalatwienia, a zanim cos znalazlem to hohoho, gdy zajechalem na statoil w zielonce - po zdjeciu korka od baku, mile zaskoczenie - przez niecale 100 km zjadl ok 2 l :) zajezdzam patrze na destylator nie ma na nim supremy wiec sie cofam pod poprzedni, koles ze stacji patrzy sie i krzyczy 'uniwersalnej nie ma''ja supreme''zebys silnika nie zatarl'(idiota, robi na stacji i nie wie ze po grzyba olow dla dwusowa)wchodze zaplacic, gadam z nimi chwile, cos tam gadam ze u mnie tez na statoilu laduje, ale 3 razy wode w baku mialem, a koles na to -nie wode, denaturat, bo wiesz glogow to taka wieksza wioska-a popdalic wam stacje ? przez jak policzylem cos kolo 150 km (troche krazenia, jeszcze bylo) nic nie nawalilo, oprocz w drodze powrotnej swiatel, dzialalo tylko dlugie przednie reszta padla.chodzil bez zarzutu, zapalal bez problemu, a jeszcze niedawno mial problemy z zaplonem, sam sie rozregulowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 KTO CI JAWE (CZY CO TAM MASZ) UKRADNIE ?! Obyś się nie zdziwił :D :)Dokladnie to chcialem napisac.W centrum Wroclawia jakies ch*je zaje*li mi z Jawki (50) lusterka i korek od baku. Gdyby nie byla przypieta, nie mialbym juz raczej Jawki. Dlatego trzeba mieć wszystko ruchome na zameczek , korek w szczegulnosciPol roku lazilem i sie pytalem o korek na kluczyk do Jawki, jak sie skonczylo to wiesz :) (dla tych, co nie wiedza - wstawilem bak od CZ175). Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi