Cooler Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Może są ludzie krórzy pracują z suszarkami i mam do nich pytanie:Czy można jednego motocykliste złapać na radar jeśli dwoje lub troje moto jadą obok siebie? np Tak ! !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Ja nie pracuje z suszarką :notworthy: ale wydaje mi się że tylko pierwszego łapią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 2 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 a kto to wie jak sie nie zasłaniają celownik optyczny tam jest czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 e tam to nawet jak jedzie grupa to jedzie z jedna predkoscia nop i obojetnie kogo złapie... to machnie i co? :notworthy: nie ma nic do gadania chyba że do sondu :notworthy: czy sie nie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Jeśli ktoś się zatrzymuje i płaci, to tylko ten, co jedzie pierwszy. Tj. reszta też może się zatrzymać, po fakcie mogą zrobić zrzutę na mandat (jeśli takie reguły panują w tej grupie), ale policja nie może wystawić 3 mandatów 3 różnym motocyklom za jeden pomiar suszarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 A jak sie nie zatrzyma to kogo spisza? O ile im sie uda oczywiscie :notworthy:. I jak mu udowodnia, ze to jego pomiar i jego chcieli zatrzymac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Wg. tej filozofii, to policję można zasadniczo olać, bo nic nie może nikomu udowodnić. Jak chcesz, to spróbuj czy tak się da :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Mam kilusekundowy filmik jak policja zatrzymuje 2 motocyklistow i sa tak samo ubrani.. i milicjant pyta sie ich - Ty jechales 160? - nie- w takim razie Ty jechałes 160?- nie ja tez nie jechałem tyle- to kto jechał 160 :notworthy: cos w tym stylu jest :notworthy: poszukam to zapodam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Było kiedyś w Teleexpressie: złapał Policjant dwóch gosci na sportach i tak: P: to kto jechał 200 ? cisza... 1: ja się nie przyznaję... ja jechałem 130! P: a Pan (do drugiego)? 2. 130, ale nie patrzałem na licznik... :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy369 Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 My tak robiliśmy, jak jeszcze nie wszyscy w paczce mieli prawka. Pierwsi jechali ci co mieli komplet dokumentów, a reszta zaraz za nimi. W razie jakiejs kontroli zatrzymywał sie ten z papierami, a reszta spokojnie przejeżdżała dalej. Kilka razy sie udało :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi