Dante_Dumont Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Gratuluję, gratuluję... Ja egzamin mam 26. Ciekaw jestem jak to u mnie bedzie. Oby bez problemów. PozdrawiamDante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Jak umiesz jeździć to na pewno zdasz. Zaufaj mi. Ja też pękałem jak cholera, a obyło się bez najmniejszych problemów... I dziękuję za gratulacje. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Twój opis się czytało normalnie jak... jakaś bajka ! Bo taki nieprawdopodobny w dzisiejszych czasach.... :mrgreen: Ja w sumie spoko zdałem swoje prawka (B z osiem lat temu za drugim, A za pierwszym półtora roku temu...), ale teraz moja piękniejsza połówka nie może jakoś zdać w Stolicy i właśnie się wybiera do Łomży... Dla podbudowania morale pokażę Jej Twój opis egzaminu Wróbel... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 no własnie miałem taką opcje ze bez kursu i wykozystałem , ja w tym sezonie zrobiłem 5 tys km intruderem na prawku B ,ale i tak cholernie sie trykam , czyli gdy wyprzedzam rowerek musze sie oglądac samo lusterko nie starcza nie wolno lekcewazyc martwego punktu mam rozumiec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 19 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Dzięki Engels :D Tak naprawdę było.Siwypfk - tak jest, musisz się oglądać.Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 ok dzieki wszystkim zdałem teraz czekam na plastyk co nie mowie ze nie bede jezdził :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Gratrulacjei szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi