prezes62 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Witam ,wybieram sie sam przez Lipsk do Pragi na 2-3 dni bo wstyd przyznac ,ale jeszcze nie bylem na moscie Karola :roll: W zwiazku z tym pytanko na czasie: kto z was bawi w tych rejonach na goscinnych wystepach w tym czasie lub kto ma troche wiedzy na temat taniego noclegu, namiot lub pod dachem :?: zeby bylo do kogo chociaz zagadac po naszemu.Bede wdzieczny za kazda podpowiedz. Pozdrawiam podrĂśzujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 :-) fajny pomysł. tylko dlaczego ku**a poniedziałek?? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes62 Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 :-) fajny pomysł. tylko dlaczego ku**a poniedziałek?? :P ...a ty nie masz rodzinki i nie znasz tego bĂślu gdy wyjezdzasz sam!tak wyszlo, pĂśzniej zahacze o kotline klodzka i Poznan :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 nie mam rodzinki, ale mam pracę.od poniedziałku do piątku :Pdupa. hahahahhahajestem z wrocka, kotlina kłodzka to już koło mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes62 Opublikowano 2 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 praca jest dobrem spolecznym,wiec ja szanuj bardzo :D a jak jestes z Wrocka to zrĂśb cos zeby mnie nie trafial szlag kiedy musze przejezdzac w korkach przez to piekne miasto :notworthy: :notworthy: Do zobaczenia na trasiekto ma jakies info na temat Pragi :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Ja się tam wówczas nie pojawię, ale jeśli chcesz spać w hotelu, to sugeruję wykonanie wcześniejszej rezerwacji, bo na miejscu zdarzają się jaja z wolnymi miejscami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 prezes ! jeżeli będziesz w poznaniu w środę ,wpadnij pod stajenkę pegaza obok opery . Od 20 tej do 22ej. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes62 Opublikowano 3 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 a co z kampingami w miescie lub na obrzezach,macie jakies namiary. wyjazd tuz ,tuz :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Jest (lub był) kamping w centrum na wyspie na Wełtawie. Ale tam bywa dość ciasno w sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Jak byłem na łikned majowy w Pradze ze znajomymi to spaliśmy w pensjonacie: http://www.ubytovani.cz/ubytovani/penzion/...nsion-katka/35/ ale z tego co widzę to ceny jakoś skoczyły :roll: my płaciliśmy 400 koron od osoby za noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi