Pablo2x Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 W TVN turbo słyszalem ze w poznaniu maja sie odbywac jutro 2-lipca wyścigi na 1/4 mili - jedzie ktos z forum - ja nawet nie wiem o ktorej godzinie a chetnie bym pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 http://www.sss.org.pl/index.php?kat=0&view=3;3d;164;1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 i wszystko jasne - jak mi cos odbije to moze nawet wystartuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Mnie tam na 100% nie będzie bo zadaleko a szkoda. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Rozjebuja mnie takie posty :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 masz moze wyniki motorkow ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Jakies nieporozumienie... Samochody po 11 sekund, a dwa motocykle powyżej 20stu? Kilka lat temu jakiś amerykański dzienikarzyna na CBR1100 osiągnął około 10,3. O co tu chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Rozjebuja mnie takie posty ja byłam w Darłowie Pablo - starowałeś w końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 ech.... no to ma ktos wyniki motocykli bo sie doszukac nie moge.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 http://www.sss.org.pl/wyniki030704.php ...i wybierz klasę MOTO. Wyświetlą się dwie dumne pozycje. Rozumiecie skąd te czasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 chyba im zsumowali czasy 3 przejazdow.... 22 i 23 sec ??!! na CBR929 i R1 ?? i tylko 2 sztuki.. sciema jakas .. Ps. dzieki Embe !! ja cos slepy jestem nie zauwazylem tej kategorii wczesniej... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 7 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Cos chyab popierdoliły im sie te czasy motocykli bo zawsze było okolo 10-12 s. Niestety ni emoge potwierdic bo nie widzialem motocykli musialem wcześniej wyjechac = no i o czywiscie przez to nie startowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi