Filu Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Precyzja to podstawa Panowie Piontka To co?W niedziele jakiś trening by wypadało co :?: 8) Ja jeszcze nigdy tam nie jeździłem :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 No to nie narysuje mapki, bo nie znam właściciela. [ Dopisane: 07-10-2005, 21:29 ]No to nie narysuje mapki, bo nie znam właściciela. i niemam zgody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 To narysuj i wyslij mi na meila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 no wlasnie w przedziale 10-20 zl a nie 10 !!!!!!!!!!!!! co do padera to myslisz ze nie mam racjii??Czy umiejscowienie tego toru to jakaś wielka tajemnica? Jesli grupa trzymająca tam władzę ustaliła jakąś cenę to chyba po to żeby kazdy mógł pojeździć. A tak z ciekawości. Kto zbierą tą kasę? Przecież ten tor w szczerym polu jest i na przykład w tygodniu to tam żywego ducha nie ma.Chętnie bym tam kiedyś wyskoczył ale na chama się po kryjomu nie będę wbijał jesli zrezygnowałem ze zrzutki na budowę ale tez nie bardzo jest komu zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Czy umiejscowienie tego toru to jakaś wielka tajemnica? Jesli grupa trzymająca tam władzę ustaliła jakąś cenę to chyba po to żeby kazdy mógł pojeździć. A tak z ciekawości. Kto zbierą tą kasę? Przecież ten tor w szczerym polu jest i na przykład w tygodniu to tam żywego ducha nie ma. Chętnie bym tam kiedyś wyskoczył ale na chama się po kryjomu nie będę wbijał jesli zrezygnowałem ze zrzutki na budowę ale tez nie bardzo jest komu zapłacić.Jeden z orgianizatorow widzi tor ze swojego mieszkania.... Ja tam bylem 3 czy 4 razy i za kazdym razem ktos przyjechal, zeby sprawdzic czy nie przyjechal ktos z zewnatrz.Ja jeszcze nigdy tam nie jeździłem Kozacko jest :mrgreen: . Nie to co na wale, ze kombinujesz jak tu sie nie wpier*olic w dol. A zdrowko juz spoko? Bo pamietam ze jakas kontuzje miales... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Czy umiejscowienie tego toru to jakaś wielka tajemnica? Jesli grupa trzymająca tam władzę ustaliła jakąś cenę to chyba po to żeby kazdy mógł pojeździć. A tak z ciekawości. Kto zbierą tą kasę? Przecież ten tor w szczerym polu jest i na przykład w tygodniu to tam żywego ducha nie ma. Chętnie bym tam kiedyś wyskoczył ale na chama się po kryjomu nie będę wbijał jesli zrezygnowałem ze zrzutki na budowę ale tez nie bardzo jest komu zapłacić.Jeden z orgianizatorow widzi tor ze swojego mieszkania.... Ja tam bylem 3 czy 4 razy i za kazdym razem ktos przyjechal, zeby sprawdzic czy nie przyjechal ktos z zewnatrz.Ja jeszcze nigdy tam nie jeździłem Kozacko jest :mrgreen: . Nie to co na wale, ze kombinujesz jak tu sie nie wpier*olic w dol. A zdrowko juz spoko? Bo pamietam ze jakas kontuzje miales... Kontuzje najlepiej leczy się jazdą :-) Niedziela koło 11 mam nadzieję się pojawić:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Niedziela koło 11 mam nadzieję się pojawić:> można wpaść pooglądać :?: albo czy w ogóle mażna tam przychodzić oglądać jak jezdzicie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Kontuzje najlepiej leczy się jazdą jak i chorobe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Ktos bedzie bo chetnie wpadne poogladac:) no dajcie ta mapke gdzie to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 ja dzisaij z plochem bede. tylko nie wiem o ktorej dokladnie godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Jasne, że da rade.Narazie mapki nie będziemy rysowac, gdyż dopiero ustalamy zasady korzystania z niego itp sprawy organizacyjne.Jak już wszystko będzie jasne to wtedy być może i jakaś strona WWW powstanie. P.S. Więcej takie pytania wysyłajcie na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Narazie mapki nie będziemy rysowac, gdyż dopiero ustalamy zasady korzystania z niego itp sprawy organizacyjne. Jak już wszystko będzie jasne to wtedy być może i jakaś strona WWW powstanie. dla mnie to co teraz jest z tym torem to bez sensu ;) Przecież właściciel może na tym zarobić a na pewno nie uda mu sie to jak nikt nie bedzie wiedział jak do niego dojechać. Jak już zbierze się duża liczba jeżdżących (oczywiście za opłatą) to wynajmnie się firme ochroniarską i to już ona bedzie zajmowałą sie tym kto tam jeździ legalnie a kto nie. Jeździć i niszczyć tor będzie więcej osob, ale też bedzie więcej kasy na utrzymywanie jego. Z resztą ja i tak mieszkam na drugim końcu Warszawy i nawet nie mam jak tam podjechac, wiec dla mnie to bez różnicy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Ja tylko chcem zebyscie napsiali kiedy bedziecie sazlec:) bo bym popatrzyl ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Jeden z orgianizatorow widzi tor ze swojego mieszkania.... Ja tam bylem 3 czy 4 razy i za kazdym razem ktos przyjechal, zeby sprawdzic czy nie przyjechal ktos z zewnatrz. Ale przyjedzie ewentualnie zebrać opłatę czy wpier... mi? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Ale przyjedzie ewentualnie zebrać opłatę czy wpier... mi?zebrac oplate :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi