mwichan Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 mowie ze nie bez dokumentow a z sdilnikiem zyletka jak na ogarca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Ja po części Cię popieram, bo przy odnowie sprzętu zapewno poznasz się trochę wiecej na mechanice, i w ogóle będziesz dosyć dobrze obcykany w temacie. Chociaż to naprawde straty kaski, ale to Twój wybór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 No z jednej storny tak trace kase ale z drogiej to nie oplaca sie sprzedawac tego bo mi sie niegdy nie zwroci zas remont nawet w polowie a teraz jak klina nie scina to chodzi pieknie wiec szkoda takiego moto wiec jeszcze we wakacje zaczynam rennowacje mysle ze poczatek lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Jak to romet dwu biegowiec to ja bym sie zaniego nawet niebrał .... sprzedaj to w cholere i kup coś z lepszym silnikiem bo te dwu biegowe to padaka ... a nadodatek niewiesz co chcesz jescze zrobić .... a przy przeróbkach to plan jest najważniejszy .... pomyśl spartolisz ogara i 500 zł .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Wkladac w sprzeta wieciej kasy, niz jest warty?Jak dla mnie to beznadzieja....ale wybor nalezy do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Wkladac w sprzeta wieciej kasy, niz jest warty?Jak dla mnie to beznadzieja....ale wybor nalezy do Ciebie...niezawsze tak jest :twisted: ... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Wkladac w sprzeta wieciej kasy, niz jest warty?Jak dla mnie to beznadzieja....ale wybor nalezy do Ciebie...niezawsze tak jest :twisted: ... :notworthy: Masz jak najbardziej racje Jawak. A tak z resztą, skąd ja to znam :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi