Klaus Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 no i proszę ostatnia z firm "gigantów motocyklowych" zaprezentowała swoje krążownikiHonda valkiria, - no to już legenda i vtx - największykawasaki vulcan 2000, - w wersji limited - pewnie niedługo zaprezentują kolejnego potworaboulevard C90 od suzuki - odmłodzone na 2006yamha roadliner i cała reszta omawiana powyżej niedawny rocket III od triumfa - można śmiało powiedzieć wszystkie te modele mają pojemność blisko 2000 plus minus 300 więc przyszłość klasycznych motocykli należy do powercruiserów - o ile legendy amerykańskie HD i Indian (który w tym roku znów stanąłÂ na nogi) raczej pozostają bliżej klasyki (nie licząc v-rod-a) to cała reszta podąża moim zdaniem w kierunku sportowym - pewnie z tego powodu żeby można było wykorzystać możliwości silnika - a co za tym idzie sylweta kierowcy nie może już być jak z easy reider a błotniki i owiewki muszą być aerodynamiczna. Dodać można że wycofanie się BMW z sektora czoperów (dziwne ale tak mówią) i udanie się w kierunku sportowym tylko potwierdza tendencje.Więc pewnie niepozostanie mi nic jak przepłacić za INDIAN albo SOftail-a - bo mnie osobiście ten klimat nie odpowiada - jak kocham klasyczne motocykle, a nie pokraki 1/2 platikowe - o tyle mogę powiedzieć o nowych modelach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Ciekawe co Yamaha planuje wpuscic na nasz rynek w przyszlym roku bo z tego co wiem to oferowane sa obecnie ostatnie modele Drag Starow do sprzedania i w 2006 r. maja sie pojawic jakies nowosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Warrior Midnight jest piękny. Szkoda że nie jest dostępny w Europie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi