stiopa Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Witam!!Mam odblokowaną Gilere Gsm i chciałbym sie dowiedzieć ile maxymalnie pojdzie. Mam tam zębatke 72 zęby. Jest to sprzęcik mało znany w polsce ale może ktos z forumowiczów go posiadał/miał okazje sie przejechać/gdzieś coś czytał. Co prawda jakoś w piątek sobotę go stestuje osobiście(czekam na szprychy), ale ciekawośc mnie zżera :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 z tylu 72 zeby ?? to chyba duuuuzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiopa Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 strasznie duzo!! zajmuje połowe srednicy koła 17" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 to chyba od jakiejs yz albo zuzlowki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiopa Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 a tego to nie wiem. taka juz była po sprowadzeniu z niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 no raczej nie od crossowki bo ja sie spotkalem w crossokwach od chyba 50 - 53 moze jakies inne tez sa na 72 to szybko napewno nie pojedzie :) ale bedzie miala kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 chyba ma oryginalna... patrzcie jak to w seri wyglada :http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...imagesr&start=1 8O duza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Heh rzeczywiście olbrzymia,łańcuch ma pewnie z 2 metry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 http://www.bikepics.com/pictures/356985/ tu dobrze widać. myśle że z takim przełożeniem za szybko nie pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł - PRC Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ale na pewno 45km/h pujdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 a jak to na koło musi isc...i do tego supermoto :roll: a po jakims tuningu,hohooo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 widzialem taka u nas musze zobaczyc jaka ma zebatke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 za szybko to nia nie pojedziesz ale za to kopa bedzie miala wielkiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 a jak to na koło musi isc...iNIekonieczeni bo jak ma bardzo krótkie przełożenie to koło zanim sie podniesie to sie już bieg skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiopa Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 z tego co wiem to ona ma teraz ok 12 kucy :) (teraz po odblokowaniu gaznika i wydechu). A z zębami sie pomyliłem. mA 70 a nie 72 zęby(wieeelka pomyłka :-) ). Sprawdzałem dzis w paru katalogach zębatki ale nie ma o takiej srednicy tej głownej dziury i odpowiedniej ilości srubek..... cos sie wykombinuje [ Dopisane: 02-07-2005, 12:03 ]pojezdziłem sobie i napędziłem sie do 70. trzeba zmienic zębatke na mniejszą :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi