Lukas_lbn Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Siema zakupiłem własnie yamahe dtr 125 2001 rocznik z francji Motorek jest spoko silnik jak nowy normalnie dałem 7500 zł Idzie mi około 135 km/h Mam do was pytanie co moge zmienić aby szła lepiej jeszcze troszke ale myśle że dobrze idzie .A niewiecie morze gdzie moge jakiś tłumik zakupic fajny aby lepiej brzmiała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 jak ma lepiej brzmiec to proponuje przelotoweczkeale jak idzie 135 to sadze iz ja posiada bo takie motorki ida tyle po zdjeciu blokad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 przelotóweczke czyli co nowy tłumik ?? bo mam zamiar kupic gianelii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marknt Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 jak DT 125 to dodrze jezdzie , ale jak chcesz w teren , to skup sie na mocy , w terenie nie jest potrzebna do końca taka prędkość , albo kup sobie ścigacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Mi DT125 , na nowym tłoku i z przełożeniami 15-58 idzie 135km/h i droga się skończyła, podejżewam że budzik zamknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 przelotóweczke czyli co nowy tłumik ?? bo mam zamiar kupic gianelii najlepsza jest przelotoweczka, bez niczego w srodku, widzialem uklad gianelli do DT80, dla mnie to nic ciekawego, brzydko chodzi i w ogolepreferuje dorwac tlumik od jakiegos crossaka albo stworzyc z kwasowki,wskazowki na forum sa wiec zaden problem, kumpel Marjan zrobil sobie taka, reszta OEMu zaraz wziela sie do roboty jak efekty byly zadowalajace :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 to jest chyba dtr a nie dt.to chyba jakas roznica jest czy to te same silniki?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 to jest chyba dtr a nie dt.to chyba jakas roznica jest czy to te same silniki? Pewnie chodziło o dt125r najlepsza jest przelotoweczka, bez niczego w srodku, widzialem uklad gianelli do DT80, dla mnie to nic ciekawego, brzydko chodzi i w ogole Te w 80 naprawde brzydko chodza ale w setach juz całkiem całkiem a na wydechu depa juz jest pełen wypasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi