Komarek Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 tylko uważaj na opiłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Przecież opiłki można zmyć benzyna ekstrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 zależy gdzie się powpychają , a w komarku przy cewkach jest ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Jak się przyczepią do koła magnesowego to już mogiła - niezdejmiesz... potem będą drapać jak u mnie w hondzie po zabawach z rozwiercaniem nitów :? Musiałem skubać po jednym :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 W wystarczy przyłożyć mocniejszy magnes :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Do autora: moja rada to zmień motorower :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajawax Opublikowano 16 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 heh po co ?? niech stoi u mnie w garazu bo po co jakis guwniaz miał go rozwalić i tak jezdze cały czas na jawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi