roberto Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Witam, Nie jest to post bepośredni może dotyczący zakupów,ale najbardziej wg mnie się kwalifikuje do tej grupy . Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś, kiedyć , coś słyszał o ewentualnych wypożyczalniach kombinezonów , kasków itp. Sam nie słyszałem o takowych , ale może ktoś spośród nas ma jakieś informacje. Generalnie interesuje mnie W-wa i okolice, ale chętnie dowiem się jak wygląda systuacja w całej Polsce. Pozdrawiam Kawasaki ZR7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 istnieje w ogóle cos takiego :?: [ Dopisane: 27-06-2005, 11:28 ]bo ja nie słyszałem oczymś takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ja tez , badam rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 jestem przekonany, że czegos takiego nie ma... a dlaczego? ano dlatego, że kombinezon nie frak i urzywa się go ma codzień, występuje w różnych kolorach i krojach, że o rozmiarach nie wspomnę... Kto w takim przypadku byłby zainteresowany wypożyczeniem kombinezonu? Kto z kolei zaoferuje dowolny krój , kolor i rozmiar kombinezonu?Ostatnim czynnikiem jest wg mnie ryzyko zdemolowania kombinezonu - o ile frak czy śluban suknia są raczej bezpieczne to kombik z definicji jest strojem ochronnym mającym chronić zawartość w przypadku glebowania zazwyczaj kosztem totalnej demolki. Kto i za jakie pieniądze wypożyczyłby więc taki kombik komuś latającemu np po torze w Poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 :lol: Zapytaj, może w "wypożyczalni płynu hamulcowego", albo w "wypożyczalni żarówek" wiedzą coś o kombinezonach? :D W Wawie nie ma jednej zakichanej wypożyczlani motocykli z prawdziwego zdarzenia, a mowa o kombinezonach... :D Nieżle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zapytaj, może w "wypożyczalni płynu hamulcowego", albo w "wypożyczalni żarówek" wiedzą coś o kombinezonach? Rozumiem , ze absurd . Ale cos mnie kusi,żby powiedzieć czyemu nie, w końcu , pewnie nie raz ktoś z nas stanął przed sytuacją kiedy był potrzebny jakaś kurtka , kask chociażby dla plecaczka. Dzwonisz do kumpla jednego drugiego , d.pa , nie ma. Przecież wypożyczalnia może być ubezpieczona.Dobra nie ciągne tematu - może to durnota. Kawasaki ZR7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Raczej takiego czegoś neima. Przypuszczam że zagranicą też coś takiego nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 W Indiach czy innym Tajwanie wszystko możliwe... ale przecież oni nawet w kurtkach nie jeżdżą tylko w t-shirtach :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 ... ale przecież oni nawet w kurtkach nie jeżdżą tylko w t-shirtach :-) Bo najwygodniej jest. I przewiewne. A jak super chronią przed szlifem. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 U nas się jeździ jak jest ciepło, a to oznacza często gęsto po 30 stopni w cieniu. Jak ktoś upoci taki skórzany komplecik to strach to potem wkładać. Zresztą moim zdaniem się nie kalkuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi