krzychu-kk Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 skąd ty chłopie bierzesz te wszystkie linki :?: szacuneczek i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 o jeny :D mada faka :D przecież ja przez Ciebie nic w pracy nie robietylko przegladam strony padane przez Ciebie!!!! ale kocham TO dzięki wielkie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NICO DRAG Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Punk Rider jesteś WIELKI :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NICO DRAG Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Nico, a ty masz tego GSXR na draga zrobionego? Jeszcze nie :(Ale cały czas się do tego przymierzam :)Tylko z kasą krucho :/No i jest jeszcze jeden BIG problem :cry: Nie umiem nigdzie dostać do mojej Suzki rozrusznika i alternatora :cry: Ale jestem dobrej myśli i przymierzam się do ramy na sztywnym tyle :twisted: Pozdroofka :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ebay.de jesli chodzi o rozrusznik, alternator trzeba przewinac.Jaki to dokladnie rosznik i model ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NICO DRAG Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ebay.de jesli chodzi o rozrusznik, alternator trzeba przewinac.Jaki to dokladnie rosznik i model ? Adam M. I tu zaczynaja się schody :cry: Jest to Suzuki GSX 1100E z 1982 roku.Poprzedni właściciel naprawiał ją młotkiem :) Ale sprzedał mi ją za grosze, więc nie ma źle :DTak przynajmniej myślałem na początku :? Okazało się, że rozrusznik jest rozwalony, a dokładniej ma pocięte uzwojenie, wykruszone elektromagnesy, zagubiony gdzieś został trzymacz szczotki i wytargany kompensator :-x Alternator jeszcze w gorszym stanie :( Nie umieli zdjąć go z wału to tłukli młotkiem i grzali palnikiem. Wytrzaskali całe elektromagnesy, tak, że nie wiadomo jak je odtworzyć, uzwojenie też całe pocięte no i obudowa alternatora raczej też tylko na złom, bo cała przegrzana i potrzaskana :cry: I co teraz :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 ja mam takie pytanie?? na jednej z stron wyszukanych przez punkraidera za co mu gratuluje :) poswiecenia dla sprawy znalazlem takie kola w motorku http://www.brayvo.ru/forum/evo_51.jpg i niech mi kotos powie jak to dziala :roll: ?? pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=28490 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ehh, rozmarzyłam się.....Z Arlen Ness mam rękawiczki, ciekawe czy kiedykolwiek będzie mnie stać na moto...... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi