TeRRoRystA Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 przed wczoraj aprilke odpalałem normalnie z elektrycznego startera wczoraj musiałem ją wziąć na pycha nie trzyma obrotów przed wczoraj trzymała na 2tys a wczoraj poniżej 3tys gasła... jak ją już odpaliłem przyśpieszała normalnie ale obrotów nie trzyma.. co może być? świeca rozregulowany zapłon brudny gaźnik? To mój nowy sprzęcik.. jest do malowania to Aprilia Rs 80 Extreme z 93r poj. 80ccm idzie 120km/h ma 5biegów i kupiona za śmieszne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 zaplon to nie bo jego sie nie regulujezacznij od swiecy, gaznika, filtra powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ja bym obstawiał rozszczelniony gaźnik - przećwiczyłem w Hondzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 sprawdz czy dobze idzie palio wyczysc kranik gaznik filtr powietrze wymien siwece. To powinienes zrobic na poczatku. Jak mi aprilia nietrzymala wolnych obrotow to dlatego ze gaznik byl zawalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Popieram przedmówców.Czy mi sie wydaje czy tam jest stożek czy wogule niema filtra?Rs'ka fajna tylko chyba po przejsciach?Felgi w różnych kolorach i tlumik niema mocowania tam gdzie ono powinno być.ALe ogólnie bardzo fajne sprzęty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 26 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 dzięki za rady.. Siwy no troche jest po przejściach.. koleś ją próbował tuningować i dlatego tak wygląda nic nie dbał i w ogóle maskara ale myśle że warto było kupić.. pozdro dzięki :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 No ten tuning mu troszke na WT wyszedl. Ale tylnia felga wyglada ladna ? Polerowane ranty (czy jak to sie nazywa) Pochwal sie zaile kupiles jak tam stan techniczny boto wkoncu tuningowana 50ccm napisz cos wiecej;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 felga nie jest polerowana.. ale będzie :D do keljenia są plastiki i jest do malowania.. kupiona za 2300zł myśle że opłacało się kupić :twisted: a osiedle dosłownie terroryzuje 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 za 2300...no nieźle 8) a zostawia jeden ślad czy dwa? :roll: Zrobisz ją i będzie gites.Jak coś nie będziesz wiedzial to wal do mnie na PW albo gg to Ci chętnie pomoge :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Qrwa 2300 :roll: Tez tak chce ja za af1 z 92 r dalem 3500 Chlopie gdzie Ty takie okazje masz:) Jak nastpenym razem cos znajdziesz to daj znac:) Ehh ale kasa to poprsoru jak za darmo. Jesli silniczek jest aldnie sprawny to dokladasz 1000zl robisz zewnetrzenie na cacy i sprzedajesz i zarabiasz... Nawet teraz bys zarobil..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Fajne moto jak za tą cene to git :] śmieszy mnie jak ludzie za rocznik <95 chca 5 tyś :):D a pozatym to 80 :] to odrazu jest inna jazda :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 no więc.. zmieniłem świece sprawdziłem kabel wysokiego napięcia wyczyściłem gaźnik i nie trzyma wolnych obrotów.. ręce mi woczraj opadły.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Fajne moto jak za tą cene to git :] śmieszy mnie jak ludzie za rocznik <95 chca 5 tyś -powiedz chlopie że chodzi o mnie a nie sie wykręcasz... :? Takiej Rs'ki jak moja szybko nie znajdziesz i wiem że jest warta 5000 :mrgreen: Stan wizualny-zajebisty i silnikowo też dymam 50 i w tym Twoją 80 :) Kupil za 2300...a teraz wladuje drugie tyle...Jeżeli chcesz żeby Rs'ka dobrze jeździla i też fajnie wyglądala to musisz liczyć gdzies kolo 2000 zl,bo masz tam troche do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Stan wizualny-zajebisty i silnikowo też dymam 50 i w tym Twoją 80 Co za głópoty gadasz? przecież się nie ścigaliśmy :):D Ścigałem się tylko z morfim i michałem :> A pozatym coto za jazda na wysilonej 50?? 0 elatyczności :> Dobrze wiesz że moja Suzi jest zablokowana :> i jakby mi się udało odblokowac to dostaniesz po dupie i to równo :twisted: :twisted: A tak nawiasem mówiąc to nie tylko Ty krzyczysz za swoją RS 5 koła :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Dobra.Odblokuj to chętnie sprawdze możliwości mojej RS'ki.To i tak 1 grzyb czy sie scigaleś z Robertem czy z Michalem bo to i tak samo,mam tylko stożek i inny końcowy tlumik. Ps.Bobo,nie pisz do mnie na gg bo mam virusa i jest kaszana.Jeździsz dziś? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi